På grund af den høje kundefterspørgselsvariabilitet og dermed øget behovet for en større mangfoldighed af varer og tjenesteydelser, der tilbydes globale markeder, bliver forsyningskæder i dag mere og mere konkurrencedygtige, mens deres strukturer udvides og bliver mere komplekse. Forståelse af logistiksystemer, der skaber plads til forandring mellem enten forbrugermarkeder eller virksomhedsmarkedet sammen med en effektiv og effektiv forvaltning af dem spiller en afgørende rolle for at have en konkurrencemæssig fordel. MA i International Logistics Management Programmer sigter mod at uddanne logistik specialister, der kan reagere på disse opdræt behov, samtidig med at den akademiske og anvendte viden inden for logistikområdet udvides. Programmerne uddanner sine deltagere om praksis vedrørende de vigtigste logistikprocesser samt de nye bekymringer, som påvirker logistikoperationerne, såsom grøn logistik, bæredygtig udvikling, e-handel for at nævne få.


Programstruktur


MA Programmer med speciale giver en 2 års uddannelse, der fokuserer på både teoretiske og praktiske aspekter af forbedring af forsyningskæden processer ved hjælp af analytiske metoder ved at tænke kreativt og kritisk at generere innovative løsninger inden for logistikstyring for at forbedre de studerendes videnskabelige evne. Kumulativ Grade Point Average (CGPA) bør ikke være mindre end 3,00 / 4,00 for eksamen.


Karrieremuligheder


Kandidatuddannelsen "International Logistics Management" forbereder eleverne til en bred vifte af jobmuligheder og beskæftigelsesfaciliteter i henhold til deres individuelle interesser og præferencer. Mere specifikt er kandidater fra programmet berettiget til flere positioner i virksomheder med internationale og globale dimensioner og som global distribution manager, international logistik og supply management mv.


Entry kvalifikation


Bacheloruddannelse (eller højere). Bachelorgrad i Logistik, Finans, Business Administration eller et beslægtet felt med en GPA på 2,70 eller højere.

Indgangskvalifikationsdokumenterne accepteres på følgende sprog: Engelsk / Tyrkisk.

Ofte kan du få et passende transkript fra din skole. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du bruge officielle oversættelser sammen med verificerede kopier af originalen.


Sprogkrav


engelsk

  • TOEFL: 66,
  • CAE, CPE = C,
  • Yasar University FLAT eksamen: 65,
  • PTE: 50,
  • FCE = B2


Andre krav

  • Der skal være mindst 1 reference (r).
  • Et motivationsbrev skal tilføjes til din ansøgning.
Program undervist i:
  • Engelsk
Yasar University

Se 11 flere kurser fra Yasar University »

Senest opdateret Februar 10, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
9,000 USD
for det komplette program
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date