MA i Marketing

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

I vores kandidatuddannelse Brand Innovation med fokus på Marketing

Vi lever i tider med konstant forandring. Derfor er innovation i centrum for dine studier. Vi vil lære dig metoder og teknikker til at hjælpe dig med at finde innovative løsninger, udvikle spændende produkter og nå målgrupper.

118321_02_Picture_Marketing-Innovation.JPG

I små grupper og en kreativ atmosfære vil du gøre dig bekendt med de teknologier og værktøjer, du har brug for til at udvikle meningsfulde og stærke mærker i det digitale landskab.

Tæt tilknytning til praksis

For at starte din karriere samarbejder vi med førende mærkefirmaer og etablerede agenturer. I løbet af dine studier vil du arbejde på rigtige projekter fra store internationale virksomheder, der forbereder dig til udfordrende strategiske opgaver i brandbranchen. Forbedre din kreativitet, innovative tænkning og teamwork færdigheder, og udvide dit professionelle netværk.

Vores dedikerede professorer er internationalt erfarne som succesfulde strateger, konsulenter, designere, stiftere og ledere. På grund af vores forbindelse til Kina får du en enestående chance for at lære vestlige og østlige perspektiver på brand tænkning og markedsføring at kende.

moduler

 • Brand Innovation
 • Brand tænker
 • Digitale teknologier
 • Digital Branding
 • Datalogi
 • Kunstig intelligens
 • Brand Bootcamp
 • Markedsundersøgelse
 • og andre

Karrieremuligheder

For at gøre dig til en eftertragtet kandidat i fremtiden, vil dine studier dreje sig om innovation. På grund af det unikke fokus på brand tænkning og nye teknologier samt vores interkulturelle orientering, vil du være godt rustet til de komplekse strategiske opgaver hos internationale mærkefirmaer.

Som kandidat til Marketing

Hvorfor Brand University of Applied Sciences (tidligere Brand Academy ??

Brand University of Applied Sciences er det første universitet verden over med fokus på brandtænkning. Vi kombinerer videnskabelige metoder med praktiske projekter og et stærkt eurasisk fokus. Vi former fremtidens innovatører og problemløsere, ikke kun ved at formidle ajourført viden om branding, men også ved at udvikle stærke personligheder.

Adgang

Start af studier: april eller oktober.

Du har:

 • Et vellykket gennemført seks-semester BA-program bedømt til mindst 180 point (ECTS) plus mindst et års praktisk erhvervserfaring eller 210 point (ECTS).
 • Engelsk færdigheder på niveau B2 eller mindst 550 point i den papirbaserede TOEFL-test eller 85 point i den internetbaserede test eller 6,5 point i IELTS.
 • Indsend dit CV, referencer og et motivationsbrev, der viser din passion for mærker og en stor interesse for nye teknologier.

Når vi har vurderet dine ansøgningsdokumenter positivt, vil vores programleder Anna Prokhorenko og vores kursusdirektør kende dig i et personligt interview. Du vil kunne fortælle dem om din uddannelse og karriere hidtil, din egnethed til kurset og dine personlige mål med hensyn til at studere.

Stipendier

Brand University of Applied Sciences har et stipendiumsprogram, der giver talentfulde unge fagfolk fra hele verden muligheden for at ansøge om vores program. Spørg vores studievejleder, hvis stipendier er tilgængelige nu.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Brand University of Applied Sciences is the first university worldwide focusing on brand thinking. We combine scientific methods with practical projects and a strong Eurasian focus.

Brand University of Applied Sciences is the first university worldwide focusing on brand thinking. We combine scientific methods with practical projects and a strong Eurasian focus. Minimer