MA i Medie Design

Generelt

Program beskrivelse

Programdetaljer

Media Design-programmet er et anvendt forskning MA-program, der er placeret i Emerson's Engagement Lab . I modsætning til traditionelle kursusarbejde, vil du fra begyndelsen oprette forbindelse med samfundsorganisationer og arbejde med disse organisationer, når du formulerer dit speciale.

Media Design-programmet reagerer på det voksende landskab af medier og teknologi med et program, der anvendes, indlejret i samfund og repræsenterer en afvigelse fra den traditionelle måde, som et kandidat videregående uddannelsesprogram virker. Programmet er designorienteret og kræver opbygning af proces, prototyper og platforme, ambitionerne for kohorten.

Hvordan vi nærmer Media Design i vores program:

Ved engagementslaboratoriet tager mediedesignet en tydelig borgerlig karakter. Vi er interesserede i teknologier, design og praksis, som understøtter positiv samfundsmæssig indflydelse i verden. Designfokus er rettet mod at skabe stærkere tilgange til deltagelse i verden: fra at støtte stærkere fællesskabsinfrastruktur, til at bruge medier til at løse nogle af de største sociale og civile teknologiprogrammer. I denne henseende forstår vi medier og design som:

Medier handler i denne forbindelse om tekster, fortællinger, teknologier og repræsentationer, der styrer vores engagement i verden. Uanset om det er film, apps, spil, kunst, pædagogik eller retorik, forstår vi medierne i dette program som de måder, hvorpå vi forbinder det civile liv.

Design forstås som den proces, hvormed vi engagerer os i verden gennem medier. Vi fokuserer på deltagende og menneskets centrerede designmetoder, hvor vi undersøger måder, vi kan engagere os med i fællesskaber. Dette omfatter hvordan man bygger tillid og gensidighed med lokalsamfund, hvordan man designer interventioner, der omfatter samfund, og hvordan man designer tilrettelægninger og teknologier, der fokuserer på social retfærdighed og meningsfuldt engagement i verden.

En borgernes orientering

 • Media Design MA er undervist gennem linsen af ​​civile medier, som er de teknologier, design og praksis, der producerer og reproducerer processen med at være i verden med andre i retning af et fælles gode. Civic meda indebærer således måden, hvorpå vi designer medieinterventioner til at understøtte indvirkning positivt samfundsmæssig og social indflydelse i verden. Disse tilgange prioriterer social retfærdighed, egenkapital, integration og giver stemme til de samfund, der er underbevist.

Læringsresultater

Studerende vil formulere en sofistikeret forståelse af nutidige spørgsmål i medier, kommunikation og teknologi, der påvirker borgerlige liv.

 • Studerende vil anvende en række deltagende design og forskningsmetoder og -metoder, herunder menneskelig centreret design og deltagende aktionsforskning.
 • Studerende vil anvende de relevante strategier til effektivt at kommunikere og arbejde med lokalsamfund.
 • Studerende adresserer i klasser og projekter de store videnskabelige debatter om samspillet mellem nye teknologier, kunst og civilsamfund og politisk liv.
 • Studerende vil diskutere, skrive om og designe projekter omkring det globale omfang af civile medier og være i stand til at lokalisere lokale problemer i en global sammenhæng.

I efterspørgslen på dagens marked

Der er et stigende antal job i mediedesign inden for de offentlige, private og non-profit sektorer. Studerende i programmet får erfaring med at arbejde med en række samfundsbaserede organisationer og vil være forberedt på job som:

 • Digital Strategist
 • Innovation Director
 • Brugeroplevelsesdesigner
 • Civic Designer
 • Ny Mediekatalysator
 • Anvendt Forskning
 • Kommunikationsdirektør
 • Specialist for Fællesskabsrelationer
 • Corporate Social Responsibility Manager
 • Fællesskabschef
 • Direktør for Civic Engagement
 • Civic Technologist
 • Civic Artist

Tidligere kandidater fra Media Design arbejder i øjeblikket i forskellige brancher og organisationer, hvor de anvender de færdigheder og viden, der er opnået fra programmet, herunder Obama Foundation , Global Family Research Project , Harvard Kennedy School , National Organization on Disability , byregeringer, universiteter, lokale medier og mere.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts.

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts. Minimer