MA i Miljøbeskyttelse: Bæredygtighedsstudier

Generelt

Program beskrivelse

Sustainability Studies

Om studier

Bæredygtighed defineres mest almindeligt som at imødekomme den nuværende generations behov uden at gå på kompromis med fremtidige generations evne til at opfylde deres egne behov. Alt = "Sustainability Studies" udforsker og kritiserer måder at opnå det i sammenhæng med at opretholde økologisk og miljømæssig sundhed samtidig med at der skabes økonomisk velfærd og sikrer social retfærdighed. Alt = "Sustainability Studies er et tværfagligt program, der sigter mod at fremme elevernes forståelse , forståelse og tankevækkende problemløsende færdigheder vedrørende forholdet og samspillet mellem det menneskelige samfund og miljøet. Studierne vil give den tværfaglige baggrund, der er nødvendig for at forstå mange af de komplekse udfordringer, som vores verden står overfor, og udstyre de studerende med de færdigheder, der er nødvendige for at udvikle løsninger på disse problemer.

1

Sigte

Formålet med Bæredygtighedsstudier er at sikre, at kandidater fra programmet ved, hvordan de skal håndtere de komplekse problemer i forbindelse med bæredygtighed. Under de 4-semesters masterstudier vil vores studerende blive undervist om bæredygtighed fra to komplementære perspektiver, dvs. videnskabelige og humanistiske. Førstnævnte vil hjælpe dem med at forstå processer, der finder sted i det naturlige miljø, mens sidstnævnte vil give dem de nødvendige redskaber til en holistisk forståelse af det naturlige miljø også for effektiv problemløsning.

Studieordningen er specielt designet således, at de studerende kan opleve tværfaglig læring, der strækker sig over forskellige områder inden for humaniora og naturvidenskab. Tværfaglig læring giver eleverne et miljø for at udvikle deres fleksible tænkningskompetencer såvel som evnen til at tænke fra et bredere perspektiv - de to faktorer, der er vigtigst, når man overvejer spørgsmålene om bæredygtighed og miljø.

Karriere

De kandidater fra Sustainability Studies 'er fremtidige ledere og højt kvalificerede eksperter inden for bæredygtighed. De er godt rustet til at arbejde i:

- internationalt erhvervsklima
- personale / lederskab af miljøorganisationer
- lokale, statslige, nationale eller internationale statslige organer
- ikke-statslige organisationer
- RD-sektoren eller akademiet.

En voksende betydning for en bæredygtig udvikling er hovedårsagen til, at vi har oprettet programmet, som vil levere højt kvalificerede eksperter, der kan overtage ledernes roller på vej til bæredygtighed.

Hvad tilbyder vi?

  • Korte perioder med obligatorisk ophold på stedet: 9-alt = "12 uger pr. Semester.
  • Interessante klasser og foredragsholdere fra mange lande.
  • Komfortable opholdsbetingelser.
  • Stipendier til dem, der tilmelder sig hurtigt og er optaget.
  • Tutorial assistance under undersøgelserne.

Hvornår begynder vi?

Faktisk tilmelding til programmet (studieåret 2020 / 202alt = "1) er: maj - september 2020.

(registreringssted: https: // irk. UKSW .edu.pl / index.php? change_lang = da)

Mere detaljeret information se: www.ecology. UKSW .edu.pl

Program SuSt:

Sustainability StudiesSustainability Studies

KOMMENTARER:

E = eksamen GC = Graderet kredit

  1. 4-6 specifikke emner vil blive foreslået hvert år / semester
  2. 3-4 forskellige monografiske foredrag
  3. Mastergradsseminar
  4. Mastergradsseminar 4 timers individuel konsultation inden MA eksamen
  5. Andre emner at vælge imellem generelle foredrag / lektioner tilbydes på universitetet
Senest opdateret December 2019

Om skolen

The Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw (UKSW) was founded on 3rd September 1999. The University was established on the basis of the former Academy of Catholic Theology (1954-1999). Cardina ... Læs mere

The Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw (UKSW) was founded on 3rd September 1999. The University was established on the basis of the former Academy of Catholic Theology (1954-1999). Cardinal Stefan Wyszynski University is a public university with 32 fields of study (at 10 faculties), over 16.000 students, 737 academic teachers and 383 administrative staff. Minimer