Dette etårige kursus tager sigte på at udvikle screenwriting færdigheder inden for rammerne af et filmskab samfund hvor skrivning er en dagligdags praksis og en samarbejdsproces involverer skuespillere, direktører, musikere, redaktører og producenter.

På LFS undersøger vi grænserne for at skrive og styre og stimulere debat gennem klasser i filmhistorie, tværkulturelle tilgange til dramaturgi og scriptaflæsninger med professionelle aktører. Regelmæssige screeninger af klassiske og samtidige film i vores egen biograf og besøg af nutidige filmmagere supplerer det grundlæggende praktiske arbejde med at udvikle et feature screenplay.

MA Screenwriting programmet giver et år med kritisk og kreativ udvikling, et netværk af fremtidige kontakter og rum, hvor en forfatter kan definere deres interesser og særligt talent. Kurset fokuserer på kort, funktion og serieskrivning.

Skolen driver årlige kandidatundersøgelser; undersøgelsen for 2015 angav 100% af MAS grader "ville anbefale kurset til en anden". Andre kommentarer fra LFS Screenwriting kandidater:

"At tage et år ud til at studere ved LFS var den bedste beslutning, jeg har lavet." Clyde Harris, gradueret 2015

"Jeg ville ikke være forfatteren, jeg er uden dig og alt, hvad jeg lærte i min tid der." Samuel Jefferson, MA Screenwriting graduate 2014, BAFTA / Rocliffe-prisen til Comedy Writing

"Jeg taler altid meget højt om Screenwriting MA på LFS når potentielle studerende emailer mig. Jeg lærte så meget der og har det tak for meget, så tak! " Ben Cleary, MA Screenwriting 2011, Short Films Oscar Winner for STUTTERER


Adgangskrav

Ansøgere skal normalt have mindst en af følgende:

  • En bachelorgrad med æresbevisninger; eller
  • En tilsvarende (international) eller højere kvalifikation eller
  • En tilsvarende faglig kvalifikation eller
  • Væsentlig erhvervserfaring i film eller et beslægtet område.

Du er velkommen til at ansøge, selvom du ikke har skrevet nogen scripts før, men føler, at du har evnen til at opfylde vores minimumskrav til indrejse.

Undervisnings- og bedømmelsessprog er engelsk. Studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for færdigheder på engelsk. Flere oplysninger kan findes her.

Program undervist i:
  • Engelsk
The London Film School

Se 1 flere kurser fra The London Film School »

Senest opdateret Maj 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
14,411 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

London Film School Promo