MA i Shakespeare og Uddannelse (på campus eller ved fjernundervisning)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Shakespeare Instituttets MA i Shakespeare og Education er et unikt modulopbygget program, der er særligt egnet til praktiserende lærere, og giver mulighed for at øge ekspertisen i forskellige aspekter af Shakespeares arbejde.

I løbet af programmet vil du inkorporere undersøgelsen af Shakespeares spil i præstation og tilpasning. Du kan studere dette program på stedet ved Shakespeare Institute i Stratford-upon-Avon eller ved fjernundervisning.

Dette program giver dig mulighed for at forbedre din ekspertise inden for forskellige aspekter af Shakespeares arbejde, samtidig med at du opretholder et pædagogisk fokus.

Kursusindhold

Du vil studere tre kernemoduler:

 • Shakespeare og pædagogik
 • Shakespeare's Theatre
 • Forskningsfærdigheder

Du vil også vælge tre valgfrie moduler fra en række tilgængelige på instituttet.

Den fleksible struktur af dette kursus giver mulighed for at studere på en lang række måder, på helt eller deltid. Moduler er tilgængelige for at studere gennem en række ruter, der kan omfatte:

 • Tre lange weekender i Shakespeare Institute med cirka månedlige intervaller
 • En dag om ugen i løbet af et semester på Shakespeare Institute (ti dage)
 • Fjernundervisning mulighed via online studie
 • En intensiv uge til Shakespeare og Pædagogik modulet, der blev afleveret før påskeferien.

Fuldtidsstudiet er på stedet i Stratford-upon-Avon, og deltidsstuderende kan vælge at studere hele programmet enten på stedet, primært ved online fjernundervisning eller en kombination af de to. Leveringsplanen giver adgang til alle moduler gennem en række tilstande over en treårig periode, selvom nogle ikke er tilgængelige for at studere via fjernundervisning. Det obligatoriske pædagogikmodul, der er undervist i Royal Shakespeare Company, skal undersøges på stedet på grund af dets interaktive karakter.

Vurdering

Hvert modul bedømmes ved skriftlig opgave med undtagelse af det valgfrie modul i Shakespeare og Theatre Practice, som vurderes ved enten to præstationsopgaver og et 2.000-ordsforskningspapir eller med et 4.000-ordsforskningspapir. Du vil færdiggøre programmet med en 15.000-ord pædagogisk afhandling.

Hvorfor studere dette kursus

 • Placering - studere ved Shakespeare Institute i hjertet af Stratford-upon-Avon tilbyder dig en akademisk oplevelse, der er uovertruffen af ​​ethvert andet universitet. Du vil studere i gåafstand fra Shakespeares fødested, skole og grav samt teatrene i Royal Shakespeare Company.
 • Shakespeare Institute og Royal Shakespeare Company (RSC) samarbejde - du vil drage fordel af vores spændende femårige samarbejde med RSC på The Other Place, som har set genoprettelsen af ​​det ikoniske studie teater. Du vil få adgang til kreative og undervisningsrum på The Other Place, samt ekspertisen hos RSC kunstnere og praktikere.
 • Adgang til fantastiske ressourcer - du vil være omgivet af en række ressourcer. Shakespeare Instituttets eget bibliotek er en berømt samling af international betydning, og du vil også have adgang til de fremragende billedsamlinger, arkiver og biblioteksbesiddelser af Shakespeare Birthplace Trust.

Læring og undervisning

Programmet giver adgang til de unikke Shakespearian-ressourcer fra Shakespeare Institute Library, Library of the Shakespeare Center, der kuraterer RSC's arkiver og Royal Shakespeare Company.

Studiematerialer til dette program forstærkes af de tætte bånd, som Shakespeare Institute har med Shakespeare Birthplace Trust, Royal Shakespeare Company og arkiverne forbundet med begge disse institutioner.

Studerende ved fjernundervisning

Mange af modulets moduler er også tilgængelige via fjernundervisning, hvilket betyder at du kan studere online overalt i verden. Fjernundervisningsmoduler kombinerer print-, lyd- og videoundervisningsmetoder for at give eleverne en varieret og berigende uddannelseserfaring.

Det betyder, at du kan studere for en kandidatgrad (MA) næsten udelukkende ved fjernundervisning. Du skal dog komme til Stratford-upon-Avon for en uges boligskole i foråret for at fuldføre dit kerne modul på Shakespeare og Education, som er planlagt til at falde sammen med påskeferien.

Selvom selvstudium er centralt for at gøre et program ved fjernundervisning, er support altid tilgængelig.

Du vil have en personlig vejleder og dissertation supervisor til at guide dig og besvare eventuelle spørgsmål, og du har også adgang til en bred vifte af online ressourcer. Du har også mulighed for at møde andre elever og akademiske medarbejdere gennem online-chat og diskussionsfora og på påskehuset.

Adgangskrav

Dette program tilbyder en unik tilgang til studiet af Shakespeares liv og arbejde, der smelter sammen traditionelle videnskabelige tilgange med spændingen ved at være involveret i nyt kreativt arbejde. Den leveres af og undervises på The Shakespeare Institute i Stratford-upon-Avon.

Det gør mest ud af de uovertrufne ressourcer i Shakespeare's Stratford og indebærer ekspertundervisning fra Shakespeare Birthplace Trust og Birminghams Bibliotek. Programmet er især forbedret af instituttets samarbejde med Royal Shakespeare Company (RSC), der tilbyder unikke og omfattende muligheder for at arbejde på sine lokaler med RSC kunstnere.

Dette program vil tiltrække aspirerende akademikere, skuespillere, forfattere, direktører, kunstadministratorer, såvel som alle med en livlig interesse for Shakespeare.

Dette program samler akademiske, teatralske og samfundsmæssige interesser i Shakespeare og kreativitet og skaber en omfattende og fremadrettet samtale om, hvad Shakespeare er og kan være i dagens verden.

Du vil producere traditionelle akademiske essays samt kreativt arbejde, som alle vil udforske Shakespeares potentiale i den moderne verden. Du vil skabe nyt kreativt arbejde med og på Royal Shakespeare Company (RSC) og drage fordel af unik og spændende adgang til RSCs teater, The Other Place.

Du vil studere fire kernemoduler:

 • Shakespearience
 • Shakespeare og Theatre Practice
 • The Shakespeare Ensemble
 • Shakespeare og Society

Du vælger to valgfrie moduler fra en række Shakespeare Institute moduler.

Du vil også deltage i ugentlige torsdagsseminarer på Shakespeare Institute (kun tidsbegrænset), som indeholder papirer præsenteret af en række etablerede besøgende forskere samt institut og universitet i Birmingham personale.

Vurdering

Shakespearience og valgfrie moduler bedømmes hver især ved skriftlig opgave; Shakespeare og teaterpraksis vurderes ved enten to præstationsopgaver og et 2000-ordsforskningspapir eller et 4.000-ordsforskningspapir; Shakespeare Ensemble og Shakespeare and Society kombinerer begge kortere skriftlige opgaver med kreativt arbejde.

Du vil færdiggøre MA med en 15.000 ord afhandling.

Hvorfor studere dette kursus

 • Placering - studere ved Shakespeare Institute i hjertet af Shakespeare's Stratford-upon-Avon tilbyder dig en akademisk oplevelse, der er uovertruffen af ​​ethvert andet universitet. Du vil studere i gåafstand fra Shakespeares fødested, skole og grav samt teatrene i Royal Shakespeare Company.
 • Shakespeare Institute og Royal Shakespeare Company (RSC) samarbejde - du vil drage fordel af vores spændende femårige samarbejde med RSC på The Other Place, som har set genoprettelsen af ​​det ikoniske studie teater. Du vil få adgang til kreative og undervisningsrum på The Other Place, samt ekspertisen hos RSC kunstnere og praktikere.
 • Adgang til fantastiske ressourcer - du vil være omgivet af en række ressourcer. Shakespeare Instituttets eget bibliotek er en berømt samling af international betydning, og du vil også have adgang til de fremragende billedsamlinger, arkiver og biblioteksbesiddelser af Shakespeare Birthplace Trust.

Postgraduate erfaringShakespeare Institute er en afdeling for postgraduate, der tilbyder dedikeret support og ressourcer til sine studerende. Instituttet er hjemsted for undervisningsrum, studieplads og et dedikeret Shakespeare-bibliotek samt en række arrangementer og aktiviteter, herunder torsdagsseminarer, den årlige Britgrad-konference og forestillinger fra Shakespeare Institute-spillerne.

Læring og undervisning

Dette program vil gøre brug af de uovertruffen ressourcer af Shakespeare's Stratford, der involverer ekspert sessioner fra Shakespeare Birthplace Trust og Birminghams Bibliotek.

Det er også særligt gavn af instituttets samarbejde med RSC, der tilbyder unikke og omfattende muligheder for at arbejde sammen med firmaet og på det andet sted. Studerende vil også have adgang til Shakespeare Institute Library, Shakespeare Center-biblioteket, der kuraterer RSC's arkiver og Shakespeare-samlingen på Birminghams Bibliotek.

Adgangskrav

Vores sædvanlige adgangskrav til dette program er en 2: 1 Honours-grad eller tilsvarende på engelsk eller et beslægtet emne.

Men hvis du ikke opfylder de akademiske adgangskrav, vil vi stadig opfordre dig til at ansøge, og vi vil overveje dig for vores Affiliate-indtastningsrute. Dette gør det muligt for dig at registrere dig for programmets kernemoduler i første omgang, og efter vellykket gennemførelse kan du tilmelde dig det fulde program.

Bemærk, at alle ansøgninger behandles på deres fortjeneste, og vi vil gennemgå dine referencer, personlige erklæring og tidligere erfaring sammen med dine kvalifikationer, når du overvejer din ansøgning.

Alle potentielle studerende skal også indsende en prøve af skriftligt arbejde som en del af online-ansøgningsprocessen. Du kan gøre dette, før du indsender din formular eller vender tilbage til ansøgningen for at uploade din prøve på et senere tidspunkt; Vi bliver dog nødt til at se et eksempel på dit arbejde, inden der tilbydes et tilbud. Skriveprøven skal fokusere på Shakespeare og være omkring 2.000 ord i længden. Hvis du ikke har et eksisterende stykke at skrive, skal du tage en kort passage på op til 60 linier fra ethvert Shakespeare-skuespill og skrive et essay på omkring 2.000 ord, der diskuterer ydeevne mulighederne for dette uddrag og hvordan det bidrager til stykket som en helhed.

PGCE-akkrediteret forudgående læring: Desværre er vi ikke i stand til at acceptere PGCE-kreditter mod MA, da det eneste modul, som dette er passende, Shakespeare & Pedagogy, er et kernemodul og ikke kan frafaldes.

Internationale / EU-studerende

Akademiske krav: Vi accepterer en række kvalifikationer fra forskellige lande - brug vores praktiske guide nedenfor for at se, hvilke kvalifikationer vi accepterer fra dit land.

Engelsk-sprogkrav: standardsprogkrav gælder for dette kursus - IELTS 6.5 med ikke mindre end 6,0 i ethvert bånd. Hvis du får et tilbud om et studiested, og du ikke opfylder sprogkravet, har du muligheden for at tilmelde dig på vores engelsk til akademiske formål Presessionskursus - hvis du har gennemført kurset, vil du være i stand til at opfylde sprogkravet uden at tage en sprogkvalifikation igen.

IELTS 6.5 med ikke mindre end 6,0 i ethvert bånd svarer til:

 • TOEFL: 88 samlet med ikke mindre end 21 i læsning, 21 lytter, 22 taler og 21 i skrivning
 • Pearson Test of English (PTE): Akademisk 59 i alle fire færdigheder
 • Cambridge English (eksamener taget fra 2015): Avanceret - minimum samlet score på 176, med ikke mindre end 169 i nogen komponent
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Læs mere

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Minimer