MA i Visual Sociology

Generelt

Program beskrivelse

MA Visual Sociology er designet til studerende, der er interesseret i nye måder at udforske og forstå den sociale verden ved hjælp af visuelle, sensoriske og andre eksperimentelle tilgange. Du studerer sociologiske spørgsmål ved siden af innovative metoder og får de nødvendige værktøjer til at undersøge, repræsentere og gribe ind i den sociale verden.

Hvorfor studere MA Visual Sociology hos guldsmede?

 • Du udvikler evnen til at udføre empirisk forskning og præsentere den offentligt i forskellige medier og materialer. Du vil engagere dig i sociologi som en opfindsom forskningspraksis ved hjælp af kreative forskningsmetoder til at tackle klassiske og skiftende sociologiske problemer.
 • Du vil blive introduceret til række af debatter inden for visuel forskning og opmuntret til at bygge videre på disse ved at bruge visuel, sensorisk og opfindsom metodisk praksis til at gennemføre kritisk social forskning inden for dine interesser, hvad enten det er videnskab og teknologi, moderne kapitalisme, køn og seksuelle kulturer, race, menneskerettigheder, globalisering eller andre aspekter af det sociale liv.
 • Ved at kombinere forelæsninger og seminarer med praktiske sessioner og workshop-baserede projekter vil MA hjælpe dig med at udvikle en praktisk tilgang til sociologisk forskning. Du får et færdighedsgrundlag inden for metoder, der kan bruges i offentlige sektorer, kunst eller medieforskning, design eller kommerciel anvendelse.
 • Ud over at præsentere dine ideer gennem skrivning har du muligheden for at producere forskellige output, herunder film / video, fotografering, lyd og multimediebrikker. Du får også muligheden for at organisere og sammenstille nogle af dette arbejde i en udstilling.
 • Kritiske feedback-sessioner fungerer som et testgrundlag for individuelle projekter, og tema-projekter giver dig mulighed for at videreudvikle en portefølje af forskningsresultater, der er tilpasset en række målgrupper.
 • Du har mulighed for at designe og reflektere over dine egne forskningsprojekter. Afhandlingen giver dig mulighed for at gennemføre et substantivt forskningsprojekt om dine individuelle interesser, understøttet af en-til-en-tilsyn med en medarbejder.
 • Du har adgang til postproduktions- og redigeringsstationer samt udstyr til fotografering og video. Du kan også låne audiovisuelt udstyr og medieudstyr fra IT Service Desk.
 • Kandidatuddannelsen er baseret på Institut for Sociologi, hjemsted for The Methods Lab og i forkant af forskningen ved hjælp af 'live sociologi', der omfatter metodologisk innovation. Du undervises af medarbejdere med en bred vifte af erfaringer inden for både sociologi og tværfaglig forskning, herunder visuelle og eksperimentelle tilgange.
 • Du slutter dig til studerende med en lang række baggrunde, herunder kunst, design, antropologi, medier og kommunikation, kulturstudier, geografi og sociologi.

Hvad du vil studere

I den første del af kurset tager du 'Empirical Social Research', et modul, der fører dig gennem den empiriske forskningscyklus i forbindelse med omdannelsen af sociologi i en tidsalder af visuelle, digitale og andre empiriske metoder. Modulet Teorier og debatter i visuel forskning 'giver dig mulighed for at adressere debatter inden for visuel sociologi og omfatter også nyere problemer omkring forestillingerne om medier, tværfaglighed og oversættelse, der bliver vigtige, hvis sociologien arbejder med visuelle og andre sansematerialer. Evaluering af disse moduler sker ved essay.

Ved siden af disse moduler tager du en kerne praktisk komponent, 'Visual and Inventive Practice A', der giver mulighed for at få færdigheder inden for fotografering, lyd og video og til at udvikle materialer, der engagerer en sociologisk fantasi. Et centralt fokus er på, hvordan man kan oversætte et forskningsspørgsmål til forskellige materialer eller medier og kritisk kunne diskutere udvælgelsen og brugen af disse.

I anden periode fortsætter du med et praktisk modul i opfindsom sociologi, 'Social research for Public Engagement', hvor du arbejder individuelt eller i grupper for at svare på et tema for at skabe et visuelt, sensorisk eller eksperimentelt objekt eller medier, der skal udstilles til en bestemt offentlighed. Evaluering af det praktiske arbejde inkluderer en dagbog med forskningsprocessen sammen med dokumentation af arbejdet.

Disse kernemoduler undervises i sociologi. I andet valgperiode tager du også en mulighed, der kan vælges fra sociologi eller kan tages fra afdelinger på tværs af guldsmede, herunder afdelingerne for antropologi, engelsk og sammenlignende litteratur, politik og internationale relationer, medier og kommunikation, pædagogiske studier og musik.

I sommerperioden afslutter du en afhandling, der involverer et stort praktisk projekt, der består af ethvert medie og løser et specifikt sociologisk problem. Du mødes til individuel vejledning med et medlem af personalet i sociologien. Afhandlingen er et substantivt stykke forskning, hvor du udvikler en visuel, opfindsom eller eksperimentel tilgang til et emne, du vælger.

Hvis du følger MA på deltid over to år, tager du 'Empirisk social forskning', 'Visuel og opfindsom praksis' og 'Social forskning til offentligt engagement' i år 1 og 'Teorier og debatter i visuel forskning', afhandling og mulighed i år 2.

Kernemoduler

Modulets titel credits
Empirisk visuel forskning 15 point
Teorier og debatter inden for visuel forskning 15 point
Social forskning til offentligt engagement 30 point
MA Visuel sociologi afhandling 60 point

Mulighedsmoduler

Du vælger et indstillingsmodul til en værdi af 30 point fra sociologi eller fra afdelinger på tværs af kollegiet, herunder institutter for antropologi, engelsk og sammenlignende litteratur, politik, medier og kommunikation, musik og uddannelsesstudier.

Moduler i sociologi behandler temaer som:

 • Samtidig kapitalisme og ulighed
 • Menneskerettigheder
 • Globalisering og byliv
 • Køn og seksualitet
 • Videnskab, teknologi og medicin
 • Digitalisering af det sociale liv

Vurdering

Bedømmelsen består af kurser, udvidede essays, rapporter, præsentationer, praksisbaserede projekter eller essays / logs, gruppeprojekter, reflekterende essays og set og uset skriftlig eksamen.

Video game visorLux interaktion / Unsplash

Adgangskrav

Du skal have (eller forvente at blive tildelt) en bacheloruddannelse på mindst øvre 2. klasse standard i sociologi eller et relevant / beslægtet emne.

Du kan også overvejes for nogle programmer, hvis du ikke er en kandidat eller din grad er i et ikke-relateret felt, men har relevant erfaring og kan vise, at du har evnen til at arbejde på postgraduate niveau.

Internationale kvalifikationer

Vi accepterer en bred vifte af internationale kvalifikationer.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, har du brug for en IELTS-score (eller tilsvarende engelsk-kvalifikation) på 6,5 med en 6,5 skriftlig for at studere dette program. Hvis du har brug for hjælp til dit engelsksprog, tilbyder vi en række kurser, der kan hjælpe dig med at forberede dig til studiet på postgraduate niveau.

Hvordan man ansøger

Du ansøger direkte til Goldsmiths ved hjælp af vores online ansøgningssystem.

Inden du sender din ansøgning skal du have:

 • Detaljer om din uddannelseshistorie, herunder datoer for alle eksamener / vurderinger.
 • En elektronisk kopi af din henvisning på papir med brevhoved, eller alternativt e-mail-adressen på din dommer, som vi kan anmode om en henvisning fra. Det foretrækkes, at du bruger en akademisk reference, men i tilfælde, hvor ansøgere ikke er i stand til at give en, er en professionel reference acceptabel.
 • En personlig erklæring - dette kan enten uploades som et Word-dokument eller PDF eller udfyldes online.
 • Hvis det er tilgængeligt, en elektronisk kopi af din uddannelsesmæssige udskrift (dette er især vigtigt, hvis du har studeret uden for Det Forenede Kongerige, men ikke er obligatorisk).
 • Du kan til enhver tid gemme dine fremskridt og vende tilbage til din ansøgning ved at logge ind ved hjælp af dit brugernavn / e-mail og adgangskode.

Hvornår skal man ansøge

Vi accepterer ansøgninger fra oktober for studerende, der ønsker at starte den følgende september.

Vi opfordrer dig til at udfylde din ansøgning så tidligt som muligt, selvom du ikke har afsluttet dit nuværende studieprogram. Det er meget almindeligt at blive tilbudt et sted, der er betinget af at du opnår en bestemt kvalifikation.

Sene applikationer vil kun blive overvejet, hvis der er ledige pladser.

Hvis du ansøger om finansiering, kan du være underlagt en tidligere ansøgningsfrist.

Karriere

Dette program tiltrækker studerende fra en bred vifte af baggrunde, herunder kunst og design, erhvervsliv og den tredje sektor samt dem med samfundsvidenskabelige grader. Dette betyder, at de karrierer, de er interesseret i at forfølge, er store og varierede.

Programmet hjælper studerende med at udvikle deres kritiske og analytiske evner såvel som en række andre praktiske færdigheder og kompetencer, der værdsættes i forskellige sektorer. For eksempel, såvel som reflekterende bevægelser inden for sociologi for at studere det visuelle og sensoriske, reagerer kandidatuddannelsen også på, hvordan sociologiske metoder - såsom interviews, fokusgrupper og etnografi - i stigende grad anvendes i kommercielle omgivelser, herunder i social- og markedsundersøgelser, og inden for forskning og udvikling for internationale virksomheder.

Programmet kan føre til mange typer karriere, herunder inden for kunst og kreative brancher, velgørenhedsorganisationer og offentlige sektorer, social forskning. En række kandidater fra programmet er også interesseret i at forfølge yderligere akademisk forskning.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 20 ... Læs mere

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 2016-17 Minimer