MA i arkæologi - teori og praksis

Generelt

Program beskrivelse

Dette program kombinerer høje videnskabelige og teoretiske standarder med intensiv praktisk uddannelse inden for arkæologi, kulturarv og museologi . Du bliver trænet i, hvordan man udgraverer og dokumenterer fortiden, hvordan man bevarer genstande og bygninger, og hvordan man kommunikerer dine fund og forskningsresultater til et bredere publikum.

Særlige træk ved programmet:

  • Projektbaseret læring
  • Arkæologisk Feltskole på Vikingetidens område på Uppåkra
  • Et bredt udvalg af kurser med direkte link til vores professors aktuelle forskningsprojekter, som bygninger som arkæologi, digital arkæologi med fokus på GIS og virtual reality.

Karriereudsigter

Efter uddannelsen fra dette program har du den arkæologiske uddannelse, den dokumenterede erfaring og de teamwork-færdigheder, som du har brug for for at få beskæftigelse inden for kulturarvsektoren, som museumskurator eller som feltarkeolog.

Mere information findes på https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-HAAAH

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens 100 største universiteter i QS World University Rankings 2020 og er det # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Senest opdateret Okt 2019

Om skolen

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Læs mere

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Minimer
Lund , Malmø , Helsingborg + 2 Mere Mindre