Dette program kombinerer høje videnskabelige og teoretiske standarder med intensiv praktisk træning inden for arkæologi, kulturarv og museologi. Du vil blive uddannet i at udgrave og dokumentere fortiden, hvordan man bevare genstande, hvordan man analyserer bygninger og hvordan man formidler dine resultater og forskningsresultater til et bredere publikum.

Særlige træk ved programmet

  • Projektbaseret læring
  • Arkæologisk Feltskole på Vikingetidens område på Uppåkra
  • En bred vifte af kurser med direkte tilknytning til vores professors nuværende forskningsprojekter: Bygninger som arkæologi, digital arkeologi med fokus på GIS og Virtual Reality og arkæologiske studier Human Landscapes

Programmoduler / kurser

Obligatoriske kurser: Feltarkæologi i teori og praksis (30 point) og kandidatafhandling (30 point).

Valgfag: Kurser udbudt af Institut for Arkæologi eller andre fakulteter / afdelinger. Eksempler på disse kurser omfatter arkæologisk teori og materiale kultur, bygninger som arkæologi, arkæologiske studier af menneskelige landskaber, tekst og fortolkning og digital arkæologi.

Karriereudsigter

Efter eksamen fra dette program har du den arkæologiske uddannelse, dokumenteret erfaring og de samarbejdsfærdigheder, du har brug for at få beskæftigelse inden for kulturarvssektoren, som museumskonsulent eller som arkæolog.

Læs mere om dette program på www.lunduniversity.lu.se/arkæologi

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens top 100 universiteter i QS World University Rankings 2019 og er nummer 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Program undervist i:
  • Engelsk
Lund University

Se 91 flere kurser fra Lund University »

Senest opdateret Februar 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school