MA i arkitektur og urbanisme

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

En underviset postgraduate kursus, der undersøger hvordan globale kulturelle og økonomiske kræfter påvirker nutidige byer. Urbanernes design, funktion og fremtid udforskes i skriftligt, tegnet og modelleret arbejde, der bygger på arven fra den tyvende århundrede byteori og er rettet mod udviklingen af ​​bæredygtige byer.

Længde

 • 1 år: fuld tid (48 uger)
 • 2 år: deltid (96 uger)

funktioner og fordele

 • Dette kursus er samlet akkrediteret af Manchester Metropolitan University og University of Manchester med tværfaglige forbindelser mellem de to universiteter.
 • Dette er et internationalt engageret kursus, der aktivt spreder studerendes speciale gennem konferencer, udstillinger, konkurrencer og publikationer.

Karriereudsigter

Kandidater har arbejdet med førende arkitektur, urbanisme og byplanlægning både nationalt og internationalt. Et stigende antal kandidater tilmelder sig yderligere forskningsgrader på ph.d.-niveau.

Adgangskrav

Du vil normalt have mindst en øvre anden klasse bachelor honours grad (eller international ækvivalent) i et beslægtet felt. Alternativt kan du blive optaget, hvis du har bevist erfaring inden for et relevant felt.

Studerende skal levere en portefølje (digital eller papirkopi) som en del af ansøgningsprocessen.

Oversøiske ansøgere vil kræve IELTS med en samlet score på 6,5 med ikke mindre end 5,5 i en hvilken som helst kategori, eller en tilsvarende accepteret engelsk kvalifikation.

Bemærk: For at ansøge om dette kursus behøver du kun at give en reference.

Kursusdetaljer

Gennem dette kursus vil du begynde at engagere dig direkte i et valgt forskningsfagområde, indsamle data og formulere en original tilgang i din praksis. Du syntetiserer dit projekt, der kulminerer med produktionen af et førende forslag, indtil du præsenterer og kontekstualiserer din speciale. Dette internationalt baserede kursus formidler aktivt studerendes speciale arbejde gennem konferencer, udstillinger, konkurrencer og publikation.

Dette kursus kan betragtes som delvist at opfylde kravene til anerkendelse på del 2-niveau (RIBA / ARB) gennem APEL-bestemmelser, der anvendes til individuelle kandidater. Kurset er fælles akkrediteret af University of Manchester.

År 1
Kerneenheder

Forskningsmetoder og -hændelser

Forskningsmetoder er en mulighed for dig at udforske teknikker og processer, der informerer design som en rumlig praksis inden for arkitektur og urbanisme.

Byer og Urbanisme: Ideologier og Futures

En seminarserie leveret af de studerende, der undersøger historien og teorien om arkitektur og bydesign ved hjælp af nøgletekster identificeret af enhedslederen.

Studio A

Denne enhed er den første i en serie af Studio-enheder, den danner grundlaget for et design-afhandlingsprojekt under studiet. Det udforsker typisk spørgsmål i design af byer, byrum eller storskala arkitektur. Denne enhed vil engagere sig i bymiljøer og / eller ideer, der forbinder lokale og globale spørgsmål og muligheder.

Studio B

Denne enhed er den anden i en serie, der danner et akademisk designprojekt. Det bygger typisk på de fund og temaer, der er etableret i Studio A. Dette gør det muligt for dig gennem diskussion med studieteamteamet at identificere og forfine projektmuligheder i en række skalaer, der reagerer på den bymæssige tilstand i både lokale og globale situationer, til nominere og blive enige om en situation, inden for hvilken afhandlingsprojektet vil blive udviklet og udført.

Studio C

Dette er den sidste enhed i en rækkefølge, der danner et akademisk designprojekt. Det fastlægger typisk formelle og operationelle aspekter af forslaget og inkluderer en undersøgelse af væsentlige fortolkningsstrategier, der er kritiske for afhandlingen. Det kommunikerer typisk den endelige opløsning til professionelle præsentationsstandarder og inkluderer en kritisk undersøgelse i et væsentligt aspekt af gennemførelsen af projektet.

afhandling

Denne enhed giver mulighed for at udforske, underbygge, formidle og formidle forskningsbanen for en skriftlig tese inden for arkitektur og urbanisme gennem medierne i et udvidet stykke disciplineret akademisk skrift. Akademisk skrivning understøttes gennem det meget strukturerede og intensive undervisningsprogram: Dissertation Bootcamp. Dette er designet til at give personlig akademisk uddannelse i produktion af skriftlige output i høj kvalitet.

Vurdering Vægtning og kontakttider

10 studiepoeng svarer til 100 timers studium, som er en kombination af forelæsninger, seminarer og praktiske sessioner og selvstændigt studium. En kandidatuddannelse består typisk af 180 credits, en PGDip 120 credits, en PGCert 60 credits og en MFA 300 credits. Den nøjagtige sammensætning af din studietid og vurderinger for kurset vil variere afhængigt af dine valg af valg og læringsstil, men det kan være:

Undersøgelse

 • Fuldtid: 25% forelæsninger, seminarer eller lignende; 0% placering; 75% uafhængig undersøgelse
 • Deltid: 25% forelæsninger, seminarer eller lignende; 0% placering; 75% uafhængig undersøgelse

Vurdering

 • Fuldtid: 100% kurser; 0% praktisk; 0% undersøgelse
 • Deltid: 100% kurser; 0% praktisk; 0% undersøgelse

Manchester School of Architecture

Our School of Architecture er et innovativt samarbejde mellem Manchester Metropolitan University og University of Manchester, der samler over 100 års uddannelseserfaring for at skabe en af de største arkitekturskoler i Storbritannien.

Skolen er konsekvent rangeret som en af de bedste arkitekturskoler i Storbritannien og tilbyder en række professionelt anerkendte bachelor- og postgraduate grader. I løbet af sin tid har MSA fået et ry for variation, vitalitet og kvalitet, med specialiseret, forskningsaktivt personale, der giver et rige og stimulerende miljø for studerende.

Gebyrer

UK og EU studerende
 • UK og EU-studerende: Fuldtidsgebyr: £ 9.250 pr. År. Undervisningsafgifter forbliver de samme for hvert år af dit kursus, så du fuldfører det i den normale tidsramme (ingen gentagelsesår eller pauser i studie).
 • UK- og EU-studerende: Deltidsgebyr: 4.625 pund studeret om året. Studieafgift forbliver de samme for hvert år på dit kursus, så du fuldfører det inden for den normale tidsramme (ingen gentagne år eller pauser i studiet).
Ikke-EU- og Channel Island-studerende
 • Internationale studerende uden for EU og Channel Island: Fuldtidsgebyr: £ 16.500 pr. År. Undervisningsafgifter forbliver de samme for hvert år af dit kursus, så du fuldfører det i den normale tidsramme (ingen gentagelsesår eller pauser i studie).
 • Ikke-EU-studerende og Channel Island-studerende: Deltidsgebyr: £ 8.250 studeret om året. Studieafgift forbliver de samme for hvert år på dit kursus, så du fuldfører det inden for den normale tidsramme (ingen gentagne år eller pauser i studiet).
Yderligere Information

En kandidatkvalifikation omfatter typisk 180 studiepoeng, en PGDip 120 point, en PGCert 60 credits og en MFA 300 credits. Undervisningsgebyret forbliver det samme for hvert studieår, forudsat at kurset er gennemført inden for den normale tidsramme (ingen gentagelsesår eller studieafbrydelser).

Deltidsstuderende kan tage højst 90 studiepoints hvert akademisk år.

Ekstra omkostninger

Alle de bøger, der kræves til kurset, er tilgængelige på biblioteket. Universitetet har også pc-laboratorier og en bærbar lånetjeneste. Imidlertid vælger mange studerende at købe nogle af de centrale lærebøger til kurset og / eller en bærbar computer. Studerende kan også være nødt til at udskrive deres opgaver og andre dokumenter. Omkostninger ved campusudskrivning starter fra 5 pence per side. Anslåede omkostninger er £ 300 for en bærbar computer, op til £ 100 for bøger og udskrivning. Samlede valgfri pris: 400 £.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Læs mere

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Minimer