MA i dans

Generelt

Program beskrivelse

MADance

Udvikl din specialdansøvelse på et af Storbritanniens førende MA Dance-kurser.

Udforsk og lav koreografi til live performance og film.

Udvikle din dansepraksis i et tværfagligt miljø, som balancer lærer og forskningskomponenter.

Samarbejd med andre kunstnere som en del af et internationalt dansemiljø og udvide mulighederne for din praksis.

Inden for rammerne af moderne bevægelsespraksis har vores postgraduate dance program et specialiseret fokus på site, samarbejde og screen-based praksis. Vores dansekurs tilbyder et kreativt miljø, der støtter dig til at udforske og udvikle din specialpraksis inden for et internationalt fællesskab af nye dansere.

Vi tilbyder en række kreative muligheder for at forbedre dine studier. Udover vejledning fra dine vejledere understøttes vores kandidats dansekurs af en række højt profilerede foreninger med kunstnere og branchespecialister for at forbedre din studieoplevelse.

Skab. Udføre. Omdan.

Fordyb dig i et spændende og udfordrende kunstnerisk miljø med et stærkt praktisk fokus. Få mere at vide om vores dansafdeling.

Oversigt

Vores daværende dansekursus understøtter en bred vifte af kunstneriske praksis og omfatter specialiteter i skærmbaseret dansepraksis, tværfagligt præstationsarbejde og stedbaseret præstation.

Vi støtter dig for at udvikle dine forskeruddannelser på postgraduate level, som vil hjælpe dig med at udvikle din egen kreative praksis. Derudover udgør samarbejdsmuligheder en vigtig del af programmet, så du kan arbejde på tværs af kunstformer med andre praktiserende.

Kursusstruktur

Denne MA Dance kursus tager et helt år, eller to hvis du vælger at studere deltid. Som en fuldtidsstuderende tager du to 30 kreditmoduler i semester et, to 30 kreditmoduler i løbetid 2 og et 60 kreditmodul (dit endelige projekt) i løbet tre. Som deltidsstudent tager du to moduler i dit første år og tre i din anden, hvoraf det sidste er dit endelige projekt.

Trimester en

Denne trimester har et væsentligt undervist element, med en række valgfrie klasser.

Trimester to

Efter din første trimester har din anden også et væsentligt undervist element, med valgfrie klasser til rådighed.

Trimester tre

Trimester tre, dit speciale er i vid udstrækning selvstyret, med tutorials og peerpræsentationer, der fører til kursusafslutning.

Kursusmoduler

Dette kursus indeholder eller tilbyder følgende moduler.

  • Forskningsmetoder og kontekst
  • Kreativ praksis 1
  • Professionelt samarbejde
  • Creative Practice 2
  • Producentens rolle
  • Stort projekt

Forskningsmetoder og kontekst

Denne nøgle Master niveau modul anerkender, at forskning er et dynamisk og varieret felt, og kan omfatte praksis som forskning som en del af din kreative metode. Det opfordrer til engagement med forskellige perspektiver, udvidelse af dine forskningshorisonter og øget forskningskapacitet. Dette forbereder potentielt dig til doktorgradsstudier, men er et første skridt i retning af hovedprojektet i slutningen af programmet.

Creative Practice One

Dette modul muliggør udforskning af tværfaglig praksis, der kan eksistere ved grænsefladen mellem dans og mindst et andet medium, primært i dette tilfælde film. Et fokus på skærmbaseret ydeevne og dansefilm i forbindelse med dette modul vedrører udforskning af "screendance" som en kreativ grænseflade mellem krop og digital teknologi i design og produktion af arbejde til enkeltskærmen.

Professionelt samarbejde

Dette modul har et professionelt fokus. Det kræver, at du samarbejder med andre praktiserende læger, det være sig medstuderende, professionelle praktikere eller organisationer. Det giver dig mulighed for at udforske din fagspecialisme inden for en moderne faglig sammenhæng og udgøre et iværksætterperspektiv gennem faglig og / eller samarbejdspraksis.

Creative Practice Two

Dette modul svarer til det potentiale, der tilbydes af ikke-teaterforestillinger og trækker på samarbejdsmuligheder til at arbejde med kunstnere og studerende, der studerer andre Bath Spa-kurser for at konstruere tværfagligt præstationsarbejde, der reagerer på et "websted" efter eget valg. Arbejde kan leveres live eller som en film.

Producentens rolle

Dette modul tager højde for kunstneriske, økonomiske og lovgivningsmæssige anvendelsesmuligheder for at producere til live performance. Modulet tager sigte på at undersøge en bred vifte af forretningsmæssige og ledelsesmæssige færdigheder og tilgange, der skaber en detaljeret tilgang til processen med produktion og fremme kreative tilgange til iværksætteri.

Stort projekt

Dit endelige projekt vil trække på færdigheder og viden erhvervet i moduler et til fire. Indholdet forhandles med kursusvejledere, men kan for eksempel være et arbejde for enkeltskærmen, et tværfagligt webstedsspecifikt arbejde, et skriftligt projekt eller et scenearbejde, der trækker på et område med praksis, der er centralt for dine interesser og forhåbninger.

Hvordan vil jeg blive vurderet?

Arbejdet vurderes gennem en række metoder, herunder forestillinger / screenings, præsentationer, skriftligt arbejde og tidsskrifter. Praktisk projektvurdering kan fokusere på din kreative proces samt det endelige produkt. Alt arbejde vurderes ud fra generiske kriterier, så du kan sammenligne dine præstationer mod dit tidligere arbejde.

Hvordan bliver jeg undervist?

Ugens seminarer danner kursets centrale akse. Disse suppleres med valgfrie dansevidenskabelige klasser, herunder teknik og koreografi, eller yderligere forskningsseminarer. Undersøgelsen vil også blive styrket af engangshændelser og intensive weekender, hvor du vil arbejde med vejledere og besøgskunstnere.

Muligheder

Studere i udlandet

Du kan søge at studere i udlandet gennem vores GALA- og Erasmus-ordninger. Tidligere studerende har udført eller skabt arbejde i Indonesien, Malta og Kina.

Karriere

At have en postgraduate kvalifikation åbner en række muligheder i verden af dans-relateret arbejde og videre.

Du vil blive positioneret til at blive koreograf, performer, lærer, screendance maker eller enhver kombination af disse ting. Vi støtter dig for at udvikle alsidighed og forståelse for, hvordan du markedsfører og præsenterer dit arbejde professionelt, så vi kan hjælpe dig med at færdiggøre de iværksætterfærdigheder, der er nødvendige for at lykkes på en udfordrende, men inspirerende arbejdsplads.

Koste

  • UK / EU studerende på fuld tid - 2019/20 indrejse £ 7.395
  • UK / EU-studerende deltid - 2019/20 indrejse £ 3.700
  • Internationale studerende på fuld tid - 2019/20 indgang £ 14,300
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Læs mere

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Minimer