MA i engelsk litteratur

Generelt

Program beskrivelse

MA i engelsk litteratur er designet omkring din udvikling som læser og forsker i litteratur; som en kritisk og reflekterende lærd; og som kommunikator og præsentator for viden. Det kombinerer den aktuelle videnskabelige undersøgelse med fremme af overførbare akademiske og faglige færdigheder. Det inviterer dig til at bidrage til de diskussioner, debatter og projekter, der transformerer disciplinen nu med forskningsstyrede moduler informeret om vores medarbejders aktuelle interesser, publikationer og samarbejdsprojekter. Baseret på en modulær struktur og en imødekommende tidsplan, er dette kursus velegnet til både deltids- og fuldtidsstudier.

Nøgle Fakta

 • Pris: Masters
 • Varighed: 1 eller 2 år
 • Studiemåde: Fuld / deltid
 • Startdato: september
 • Uddelende institution: Bishop Grosseteste University
 • Institutionskode: B38

Om dette kursus

Vores MA i engelsk litteratur er ideel, hvis du ønsker at udvide og udvide dit engagement med engelsk litteratur. Du vil udforske en række litterære genrer, tilgange og temaer inden for en oplysningskontekst fra 1780 til i dag gennem to team-undervisede moduler, der afdækker nye og mørkere sider i litteraturen samt innovative måder at fortolke fortiden og nutiden gennem forskellige perspektiver og fire moduler ledet af en vejlederes stræben efter udvalgte forfattere, litterære perioder, genrer og temaer.

Du får avanceret viden om litteratur på engelsk, kræfter i litteraturkritisk analyse, forskning, uafhængigt stipendium og videnoverførsel gennem fremragende kommunikationsevner. Dette kursus udstyrer dig med meget efterspurgte organisatoriske, projektledelses-, leverings-, forbindelses-, problemløsning- og interaktionsfærdigheder. Fleksibel og levende, det giver dig mulighed for at forfølge dine egne interesser i en række skriftlige og verbale opgaver.

BGU English har en etableret forskningskultur, og du vil blive inviteret til at deltage i vores personale til regelmæssige litterære begivenheder, workshops og præsentationer. Du vil blive opfordret til at deltage i forskningsseminarer, konferencer og andre offentlige arrangementer. I 2014 Research Excellence Framework (REF) blev 83% af det arbejde, der blev indsendt af engelsk personale, vurderet at være af 'international' kvalitet, herunder forskning, der blev anset for at være 'verdensledende' i sin originalitet, betydning og stringens.

Hvad vil du studere

Studerende på dette kursus studerer i øjeblikket nogle eller alle følgende moduler

Kursusmoduler

 • Teoretiserende litteratur: kritiske rammer
 • Litteratur i tid
 • Indramningsgenre
 • Den mørke side af litteraturen
 • Forfatteren i fokus
 • Tematiske tråde
 • afhandling

Weathered books

Adgangskrav

Det forventes normalt, at du har eller forudsiges at have mindst en 2.2 Honours-grad i engelsk litteratur eller en relateret disciplin.

Hvis du har en anden grad på 2.2 eller derover, afhængigt af indholdet, bliver du bedt om at demonstrere tilstrækkelig faglig viden om programindholdet. Dette vil blive vurderet ved interview og ansøgning.

BGU er forpligtet til at udvide adgangen til og deltagelsen, og vi følger en streng politik for ikke-diskrimination.

Hvordan vil du blive undervist

I løbet af dette kursus vil du blive tilbudt individuelle, uafhængige moduler leveret via en fleksibel tidsplan (som også kan rumme en deltidsstudierute). Det giver mangfoldighed i både indhold og struktur med længere moduler med bredde og rækkevidde suppleret med specialmoduler, der giver dybde og fokus. Du vil være i stand til at skræddersy vurderingen efter dine egne interesser og producere din individuelle afhandling.

Vurdering

Undervisningen vil være baseret på uafhængige forskningsopgaver, der indføres i regelmæssige seminarer i mindre grupper. Gennem en kombination af ekspertkommentarer og kritisk diskussion vil de studerende tilegne sig de færdigheder og rammer, der kræves til en række mundtlige, skriftlige og forskningsorienterede vurderinger. Disse litterære vurderinger vil udvikle avancerede kommunikations- og præsentationsevner for en mangfoldighed af professionel fremtid.

Karriere og videre studier

Dette kandidatkursus vil forberede dig på en række forskellige erhverv, der afhænger af avancerede kritiske, litterære og analytiske færdigheder, og som også afhænger af de sofistikerede kommunikations- og forskningsevner, du får. Dette kan omfatte karrierer som undervisning, forlagsvirksomhed, bibliotek, journalistik, professionel skrivning eller inden for den akademiske verden (gennem opnåelse af en ph.d.). En kandidat i engelsk behøver dog ikke resultere i en karriere, der specifikt er bundet til emnet. Vores kandidater vil også være i en stærk position til at gå ind i erhverv i forbindelse med marketing, ledelse eller PR.

Support

At studere ved BGU er en studentercentreret oplevelse. Medarbejdere og studerende arbejder sammen i en venlig og støttende atmosfære som en del af et intimt campusfællesskab. Du vil kende hvert medarbejder personligt og føle sig sikker på at henvende sig til dem for hjælp og rådgivning, og medarbejderne vil genkende dig, ikke kun ved synet, men som et individ med unikke talenter og interesser.

Vi vil være der for at støtte dig, personligt og akademisk, fra induktion til eksamen.

Gebyrer og økonomi

En masse studenterfinansieringsoplysninger er tilgængelige fra mange kilder, men det er undertiden forvirrende og modstridende. Derfor forsøger vi hos BGU at give dig al den information og support, vi kan hjælpe til gennem hele processen. Vores studentrådgivningsteam er eksperter i at hjælpe dig med at sortere finansieringsordningerne for dine studier og tilbyder en række tjenester, der guider dig gennem alle aspekter af studenterfinansiering trin for trin.

For alle ansøgere er der fulde instruktioner hos UCAS for at gøre det så let som muligt for dig at udfylde din online ansøgning, plus hjælpetekst, hvor det er relevant.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Læs mere

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Minimer