MA i film- og mediehistorie

Generelt

Program beskrivelse

Programmet giver filmstudier og mediehistoriske studerende mulighed for tværfaglig specialisering. Feltets navn, film og mediehistorie understreger, at de studerede medie manifestationer er placeret i en historisk og derfor social, kulturel og politisk kontekst.

Programmet giver filmstudier og mediehistoriske studerende mulighed for tværfaglig specialisering. Feltets navn, film og mediehistorie understreger, at de studerede medie manifestationer er placeret i en historisk og derfor social, kulturel og politisk kontekst. Dette synkroniske perspektiv er sammenstillet med et diakronisk, hvori processer med forandring inden for mediehistorie studeres ud fra økonomiske, tekniske, sociale og æstetiske perspektiver. Målet med programmet er at forberede de studerende til forskningsstudier og til arbejde inden for forskellige typer film- og medieaktiviteter: forlag, journalistik, mediefirmaer, mediearkiver, medieundervisning og kommunikation.

MA i film- og mediehistorie er et to-årigt program, herunder en mulighed for at afslutte programmet efter to semestre med en etårig kandidatgrad.

Mere information kan findes på https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-HAFME

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens 100 største universiteter i QS World University Rankings 2020 og er det # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Senest opdateret Okt 2019

Om skolen

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Læs mere

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Minimer
Lund , Malmø , Helsingborg + 2 Mere Mindre