MA i film- og mediehistorie

Lund University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MA i film- og mediehistorie

Lund University

Programoversigt

Programmet giver filmstudier og mediehistorikstuderende mulighed for tværfaglig specialisering. Navnet på felt-, film- og mediehistorien understreger, at medierne placeres i en historisk og derfor social, kulturel og politisk sammenhæng. Forandringsprocessen inden for medielandskabet studeres også ud fra et økonomisk, teknisk og æstetisk perspektiv. Formålet med programmet er at forberede eleverne på forskningsstudier inden for mediehistorie samt filmstudier og arbejde inden for forskellige typer film- og medieaktiviteter: forlag, journalistik, medievirksomheder, mediearkiver, medieundervisning og kommunikation. MA i film og media historie er et toårigt program, herunder en mulighed for at afslutte programmet efter to semestre med en etårig kandidatgrad.

Særlige træk ved dette program

• Forskningsorienteret program for studerende interesseret i tværfaglige og historiske perspektiver
• Undervisningen er tæt forbundet med den nuværende forskning, og underviserne er specialiserede på deres område
• Internationale gæstelærere er fælles
• Interaktiv seminariestil, hvor elever deltager aktivt, er en fælles form for undervisning

Programmoduler / kurser

2-årig masterstudie (120 kreditter) - obligatoriske kurser og antal kreditter: Semester 1: Introduktion og metode (15), Film- og mediehistorie som tværfagligt område (15), Semester 2: Teori (7.5), Tematisk specialisering eller arbejde Placering (7.5 7.5), Teoretisk specialisering (7.5), Semester 3: Valgfag (30). Semester 4: Mastergradsprojekt (30).

1-årig kandidat (60 kreditter) - obligatoriske kurser og antal kreditter: Semester 1: Introduktion og metode (15), Film- og mediehistorie som tværfagligt område (15), Semester 2: Teori (7.5), Tematisk specialisering eller arbejde Placering (7.5), kandidatgradsprojekt (15).

Tematiske og valgfrie kurser: Tematiske og valgfrie kurser vil blive undervist i semester 2 og frem for alt i semester 3 (især kurser planlagt at blive tilbudt i samarbejde med programmets internationale partnere). De tilgængelige kurser vil blive præsenteret i starten af ​​programmet.

Karriereudsigter

Kandidater fra dette program vil være klar til at påtage sig erhverv, hvor viden om film- og mediehistorie er kritisk, såsom arbejde med film- og mediearkiver, filmfestivaler, biblioteker, samt inden for uddannelse, journalistik, forlag og kuration af film og medier. Studerende fra dette program er også velforberedte til ph.d.-studier og karriere inden for forskning. Programmet giver mulighed for at tage et kredit-baseret workplacement kursus. Store nationale mediearkiver, som Den Svenske Medie Database (SMDB) og Det Svenske Filminstitut har vist interesse for at tilbyde praktikophold til Lund University .

Læs mere om dette program på http://www.lunduniversity.lu.se/film-media-history

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens top 100 universiteter i QS World University Rankings 2019 og er nummer 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 6, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sverige - Lund, Skåne County
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Sverige - Lund, Skåne County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen