Programmet giver filmstudier og mediehistorikstuderende mulighed for tværfaglig specialisering. Navnet på felt-, film- og mediehistorien understreger, at medierne placeres i en historisk og derfor social, kulturel og politisk sammenhæng. Forandringsprocessen inden for medielandskabet studeres også ud fra et økonomisk, teknisk og æstetisk perspektiv. Formålet med programmet er at forberede studerende på forskningstudier inden for mediehistorie samt filmstudier og arbejde inden for forskellige typer film- og medieaktiviteter: forlag, journalistik, medievirksomheder, mediearkiver, medieundervisning og kommunikation. MA i film og mediehistorie er et toårigt program, herunder en mulighed for at afslutte programmet efter to semestre med et års kandidatgrad.

Særlige træk ved dette program

  • Forskningsorienteret program for studerende interesseret i tværfaglige og historiske perspektiver.
  • Undervisningen er tæt forbundet med den nuværende forskning, og underviserne er specialiserede på deres område.
  • Internationale gæstelærere er fælles.
  • Interaktiv seminariestil, hvor elever deltager aktivt, er en fælles form for undervisning.

Programmoduler / kurser

TWO-YEAR MASTER'S (120 KREDIT) - obligatoriske kurser og antal kreditter:

Semester 1: Introduktion og metodik (15), Film- og mediehistorie som tværfagligt område (15),

Semester 2: Teori (7.5), Tematisk specialisering eller arbejdsstilling (7.5 7.5), Teoretisk specialisering (7.5),

Semester 3: Valgfrie kurser (30).

Semester 4: Mastergradsprojekt (30).

1-årig kandidat (60 kreditter) - obligatoriske kurser og antal kreditter:

Semester 1: Introduktion og metodik (15), Film- og mediehistorie som tværfagligt område (15),

Semester 2: Teori (7.5), Tematisk specialisering eller arbejdsstilling (7.5), kandidatgradsprojekt (15).

Tematiske og valgfrie kurser: Tematiske og valgfrie kurser vil blive undervist i semester 2 og frem for alt i semester 3 (især kurser planlagt at blive tilbudt i samarbejde med programmets internationale partnere). De tilgængelige kurser vil blive præsenteret i starten af ​​programmet.

Karriereudsigter

Kandidater fra dette program vil være klar til at påtage sig erhverv, hvor viden om film og mediehistorie er kritisk, såsom arbejde med film- og mediearkiver, filmfestivaler, biblioteker, samt inden for uddannelse, journalistik, forlag og kuration af film og medier. Studerende fra dette program er også velforberedte til ph.d.-studier og karrierer inden for forskning. Programmet giver mulighed for at tage et kredit-baseret workplacement kursus. Store nationale mediearkiver, som Den Svenske Medie Database (SMDB) og Det Svenske Filminstitut har vist interesse for at tilbyde praktikophold til Lund University .

Læs mere om dette program på http://www.lunduniversity.lu.se/film-media-history

Hvorfor Lund University ?

Lund University blev grundlagt i 1666 og er et af Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Universitetet er blandt verdens top 100 universiteter i QS World University Rankings 2019 og er nummer 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, bæredygtige og demokratiske lande.

Hvis du gerne vil begynde at opbygge dit internationale netværk i en global klasseværelse, er Lund University en god mulighed. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-studentrelationer gør det lettere at lære.

Universitetet ligger i Lund, en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra Københavns Lufthavn i Danmark. Byen er berømt for sit livlige elevliv og er også hjemsted for mange verdensledende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Lær mere om Lund University på www.lunduniversity.lu.se

Program undervist i:
  • Engelsk
Lund University

Se 91 flere kurser fra Lund University »

Senest opdateret Februar 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school