MA i fødevarebioteknologi
Al-Farabi Kazakh National University
Nøgleinformation
Campus placering
Almaty, Kasakhstan
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Blandet, På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
KZT 2.347.000
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi kombinerer et kandidatuddannelse ved Al-Farabi Kazakh National University , Kasakhstan, og kandidatuddannelsen ved ISA Lille, Frankrig. Det skaber muligheder for at få mere international viden og erfaring inden for fødevarevidenskab, bioprocesser og teknologier inden for fødevareproduktion.
Det to-årige kandidatuddannelse i fødevarebioteknologi består af fire semestre: semestre af kurser og en sidste sæson dedikeret til kandidatgradsprojektet. Hver studerende tilbringer et år i Kasakhstan og et år i Frankrig på et engelsksproget kandidatuddannelse.
Programmet sigter mod uddannelse på højt niveau af fremtidige videnskabsmænd og fødevareproduktionsledere til at imødekomme de nuværende og fremtidige krav fra private og offentlige forskningscentre og fødevarevirksomheder, der beskæftiger sig med fødevareforarbejdning, dyre- og afgrødeproduktion.
Fakultet for biologi og bioteknologi, som er en af de ældste fakulteter ved universitetet, der har eksisteret siden universitetets grundlæggelse i 1934. Undervisningsstaben inkluderer fremtrædende associerede professorer, videnskabsmænd og førende eksperter samt arbejdsgivere deltager i uddannelse af kandidatstuderende. Kandidaterne er specialister inden for forskellige områder af den biologiske videnskab, der arbejder i forskningsinstitutioner, industri, institutioner for videregående uddannelser og videregående uddannelser i vores republik såvel som i lande i nær og fjern udlandet: Harvard, Texas, Virginia universiteter i USA, Universiteter i Frankrig, Canada, England, Tyskland og Rusland.
Studerende, der er indskrevet i Programmet, vil studere de obligatoriske og anbefalede kurser, herunder følgende moduler:
- M-3 Anvendte statistikker, ernæringsfundament og bioprocesser i fødevareproduktion .
- M-4 Moderne metoder, organisering og planlægning af forskning inden for bioteknologi.
- М -5 Madteknologi og kombinatorik.
- М - 6 Fødevareproduktion.
- М-7 Fødevaresikkerhed.
Følgende info uploades til universitetets hjemmeside
Kvalifikation: Videnskabelig og pædagogisk retning - Master i naturvidenskab.
Model af kandidatstuderende
Efter afslutningen af programmet forventes masterstuderende at kunne:
- Administrer betingelserne og faktorer for bioteknologiske processer i fødevareproduktion.
- Analysere metoder til multivariat statistisk analyse, især de grundlæggende elementer i faktor- og klyngeanalyse.
- Evaluer arbejdet, produktsortimentet og principperne for organisering af produktionsprocesser i industrielle virksomheder.
- Overhold de grundlæggende principper for standardisering og certificering af fødevarer i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder for fødevareproduktion og HACCP.
- Sammenlign passende metoder til at bestemme den hygiejniske sikkerhed for nye råmaterialekilder og færdige fødevarer, brugen af fødevarer og smagsadditiver i henhold til de nuværende hygiejniske krav fra sundhedsmyndighederne.
- Overholde kombinationen af organoleptiske egenskaber ved nye produkter med forbrugerpræferencer, traditioner og nationale karakteristika i kosten for bestemte befolkningsgrupper; balancen mellem produkter i henhold til indholdet af de vigtigste næringsstoffer, opbevaringsbestandighed, tilgængelighed for forbrugeren.
- Organiser et effektivt system for kvalitetskontrol af råvarer, halvfabrikata og færdige produkter baseret på standard- og certificeringstest.
- Være i stand til professionel drift af moderne teknologisk udstyr under laboratorie- og produktionsforhold.