MA i iværksætteri

Generelt

Program beskrivelse

I vores kandidatuddannelse Brand Innovation med fokus på iværksætteri

Forståelse af digitale ændringer og innovationer, udvikling af bæredygtige forretningsstrategier, sikring af langsigtet vækst - disse færdigheder er uvurderlige. I løbet af dine studier lærer du, hvilke store forretningsideer der ligner, og hvordan man opretter et firma ud af en. Du vil opdage forskellige forretningsmodeller og måder at finansiere en opstart, lære at forstå økonomiske succesindikatorer og anvende agile teknikker for produktudvikling.

118326_04_Picture_Entrepreneurship-Innovation.jpg

Innovation er kernen i dine studier. Du vil dykke ind i nye teknologier som AI, VR, AR, Blockchain eller Big Data, få værdifulde input for væksthacking og lære alt om brandplacering, da brand tænkning vedrører enhver virksomhed.

Tæt tilknytning til praksis

For at starte din karriere samarbejder vi med startups, førende mærkefirmaer og etablerede agenturer. I løbet af dine studier vil du arbejde på ægte projekter fra større internationale virksomheder, og forberede dig på strategiske og kreative opgaver hos en forretningsudvikler. Forbedre din kreativitet og analytiske tænkning, og udvid dit professionelle netværk.

Vores dedikerede professorer er internationalt erfarne som succesfulde strateger, konsulenter, designere, stiftere og ledere. På grund af vores forbindelse til Kina får du en enestående chance for at lære vestlige og østlige perspektiver at kende brandtænkning og forretninger.

moduler

 • Brand Innovation
 • Brand tænker
 • Digitale teknologier
 • Brand Entrepreneurship
 • Agile Produktudvikling
 • Datalogi
 • Kunstig intelligens
 • Forretningsmodellering
 • Væksthacking
 • og andre

Karrieremuligheder

For at gøre dig til en eftertragtet kandidat i fremtiden, vil dine studier dreje sig om innovation. På grund af det unikke fokus på brand tænkning og nye teknologier samt det interkulturelle miljø, vil du være velforberedt for de kreative strategiske opgaver, som globale grundlæggere står overfor.

Som kandidat til Brand Innovation med fokus på iværksætteri

Hvorfor Brand University of Applied Sciences (tidligere Brand Academy) ?

Brand University of Applied Sciences er det første universitet verden over med fokus på brandtænkning. Vi kombinerer videnskabelige metoder med praktiske projekter og et stærkt eurasisk fokus. Vi former fremtidens innovatører og problemløsere, ikke kun ved at formidle ajourført viden om branding, men også ved at udvikle stærke personligheder.

Adgang

Start af studier: april eller oktober.

Du skal have:

 • Et vellykket gennemført seks-semester BA-program bedømt til mindst 180 point (ECTS) plus mindst et års praktisk erhvervserfaring eller 210 point (ECTS).
 • Engelsk færdigheder på niveau B2 eller mindst 550 point i den papirbaserede TOEFL-test eller 85 point i den internetbaserede test eller 6,5 point i IELTS.
 • Indsend dit CV, referencer og et motivationsbrev, der viser din passion for mærker og en stor interesse for nye teknologier.

Når vi har vurderet dine ansøgningsdokumenter positivt, vil vores programleder Anna Prokhorenko og vores kursusdirektør kende dig i et personligt interview. Du vil kunne fortælle dem om din uddannelse og karriere hidtil, din egnethed til kurset og dine personlige mål med hensyn til at studere.

Stipendier

Brand University of Applied Sciences har et stipendiumsprogram, der giver talentfulde unge fagfolk fra hele verden muligheden for at ansøge om vores program.

Spørg vores studierådgiver, hvis stipendier er tilgængelige nu.

Senest opdateret Nov 2019

Om skolen

Brand University of Applied Sciences is the first university worldwide focusing on brand thinking. We combine scientific methods with practical projects and a strong Eurasian focus.

Brand University of Applied Sciences is the first university worldwide focusing on brand thinking. We combine scientific methods with practical projects and a strong Eurasian focus. Minimer