MA i journalistik

Generelt

Program beskrivelse

Udvikle professionelle multimediefærdigheder

Der er ikke mere udfordrende og spændende en tid i journalistik end nu. På Emerson lærer du kerneværdierne i et erhverv, der er afgørende for demokratiet, selvom du lærer at opfylde kravene til professionel multimediefortælling. Og der er ingen bedre måde at lære på end at gøre. Fra begyndelsen af ​​programmet vil du ramme gaderne og rapportere, producere historier i tekst, lyd og video.

Et accelereret format

Spring start din karriere med vores 13-måneders, færdighedsorienterede læseplan. Med fire af de ti kurser ( 40 studiepoint ), der kræves for graden online, vil du have mere fleksibilitet i din travle timeplan for at afslutte dine kursusarbejde, når og hvor det passer dig.

Kurser starter online i midten af ​​sommeren efterfulgt af to semestre på campus. Programmet kulminerer med en sidste 12-ugers sommerkapsten kursus online, og med en praktikplads.

Teambaseret, Cross-Media Reporting

I hele dit program samarbejder du med dine jævnaldrende på digital historiefortælling. At arbejde i en state-of-the-art Newsroom og produktion facilitet , vil du få hands-on erfaring med industri-standard værktøjer.

Dæk verden i en verdensklasse by

I løbet af dine to semestre på campus i Boston vil du aldrig være tabt for ideer. Boston er hvor det hele begyndte! En plakat på rådhuset hylder Boston som fødested for amerikansk journalistik. Emerson ligger i byens centrum, inden for blokke af Massachusetts State House, City Hall og det internationale finansielle distrikt.

Vores alumner dækker nyhederne - fra lokale og nationale fjernsyns- og radiostationer til trykning og online journalistiske organisationer. Gennem intensiv kurser, praktikophold på landets største mediemarkeder og Bostons ideelle sted for nyheder, vil du være forberedt på en professionel karriere inden for journalistik.

Få mere at vide om vores industriforbindelser »

Professionelle journalister som lærere og mentorer

Ud fra et væld af faglige erfaringer og løbende forskning tilbyder vores fornemte fakultet medlemmer dig opmuntring og professionel indsigt til at henvise til en vellykket karriere i et krævende felt.

Fuldtids fakultet medlemmer har arbejdet for lokale Boston tv-filialer og område aviser, samt CNN, CBS, NBC, CNBC, NPR, The Washington Post , The Wall Street Journal og The Christian Science Monitor .

Mød vores fakultet »

Cross-Media Portfolio Capstone

Denne kulminerende oplevelse i dit sidste semester består af projekter, der demonstrerer din evne til at udføre professionelt arbejde i rapportering, skrivning, redigering og produktion. Det er designet til at give dig mulighed for at fuldføre din professionelle portefølje af journalistisk arbejde på tværs af medier. Og det er online, hvilket giver dig friheden til at lave din egen tidsstyring.

Praktikophold

I dit sidste semester vil du tage en praktikplads hos en professionel nyhedsorganisation hvor som helst i landet. Emerson-studerende er kendt for deres højkvalitets arbejde og er eftertragtede af nyhedsorganisationer , fra Boston Globe til netværksnyhedsforeninger. Alumni, fakultet og kontor for karriereydelser hjælper dig med at finde en praktikplads, der passer til dine professionelle mål.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts.

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts. Minimer