MA i lingvistik

Generelt

Program beskrivelse

Kursusindhold

MA-programmet i lingvistik tilbyder enten et speciale (forskning) spor eller et ikke-specialiseret (generelt) spor. Begge spor har tre målsætninger: (1) At udsætte studerende for aktuelle forskningsemner på området (2) for at engagere studerende i videnskabelig diskurs, forskningsmetoder og kritisk argumentation; (3) at træne elever i akademisk skrivning og brug af faglig litteratur. Målet med afhandlingens spor er desuden, at de studerende skal gennemføre original forskning, der bidrager til feltet.

Begge spor er toårige programmer.

1. Afhandling spor

Studerende kan vælge mellem de forskellige kurser, der tilbydes. Alle elever i dette spor skal dog tage metodikforløbet i deres første år. Desuden skal de valgte kurser omfatte mindst ét ​​kursus i syntaks og mindst et kursus i semantik. Alle MA kurser køres som seminarer og kræver et afsluttende papir.

Samlet set tager eleverne i speciale på 24 point (6 kurser på 4 point hver), der består af 50% af den endelige karakter. De skriver også en afhandling (12 point), der består af 50% af den endelige karakter. Studerende skal også deltage i afdelingseminaret i løbet af deres to studieår.

Alle forskerstuderende opfordres til at vælge en rådgiver og begynde at arbejde på deres specialeopgave (3 sider plus bibliografi) inden udgangen af ​​deres første år.

Fremragende studerende kan vælge et specielt spor i Computational Lingvistik, med godkendelse af rådgivende lingvistik rådgiver, prof. Ariel Cohen. Dette spor indeholder følgende tre kurser fra Computer Science: Introduktion til datalogi, datastruktur og et kursus i natursprogbehandling, uden behov for yderligere forudsætninger. Kurserne i datastruktur og NLP tæller som 8 point mod MA-graden.

2. Non-thesis track

Studerende kan vælge mellem de forskellige kurser, der tilbydes. Studerende på dette spor tager 36 point (9 kurser på 4 point hver), der består af 80% af den endelige karakter samt en endelig hjemmeeksamen (bestående af 20% af den endelige karakter). Prøven integrerer materialer fra de kurser, som eleverne har studeret i MA-programmet.

Afdelingen tilbyder også et kombineret spor af litteratur og lingvistik. I dette spor tager eleverne 36 point (9 kurser på 4 point hver), hvor både lingvistik og litteraturkurser er repræsenteret (minimum 8 point for hvert felt, højst 24 point). Op til 8 point er udpeget kurser til dette spor. Dette spor kombinerer avancerede kurser i litteratur og lingvistik og er særligt velegnet til engelske lærere, hvis BA-studier dækker begge områder og er interesseret i begge felter. Studerende skriver en endelig hjemmeeksamen inden udgangen af ​​deres andet år i programmet.

Senest opdateret Apr. 2018

Om skolen

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Minimer
Be'er Sheva