MA i lyd (kunst, produktion, design)

Generelt

Program beskrivelse

Komponere og producere nutidig musik med et tværfagligt og eksperimentelt fokus.

Forkant tværfaglig tilgang til musik sammensætning og produktion.

Fleksibel og tilpasset individuelle interesser.

Kører sammen med Sound (Arts) og Sound (Design), med muligheder på tværs af programmer.

Udvikl din egen signaturlyd og produktionsstil gennem denne fremadrettede musiksammensætning og lydproduktionskursus. Du vil kunne skræddersy MA Sound (Production) kursusets indhold til din egen stil og færdigheder.

Indholdet vil dække æstetiske overvejelser, teknologi og teknikker udnyttet i moderne musikproduktion.

Prisen er bevidst ubegrænset af genre, og der er muligheder for at tage en tværfaglig tilgang til lydproduktion, herunder nutidig elektronisk musik, studie- og feltoptagelse, eksperimentel musik og lyddesign til komposition. Mulighederne for at arbejde med visuelle medier opfordres også til.

Oversigt

Kurset henvender sig til dem, der arbejder i en bred vifte af musikgenrer, og dækker samtidig områder af praksis som lydbilledoptagelse og lyddesign, interaktiv lyd (til applikationer som live performance, gaming, VR, immersive environments og installationer), rumlig lyd, hardware / software (instrument) design og tværfaglig praksis inkorporering af andre medier.

De fleste studerende dækker ikke alle disse områder, men vil bruge kurset til at udvikle en individuelt skræddersyet portefølje af færdigheder, erfaring og top-level arbejde på tværs af dem. Vi mener, at dette er passende for det nuværende beskæftigelseslandskab, hvor mange kombinerer traditionelle roller i musik med bredere praksis i lyd og andre medier. Kurset giver også den bredde, der er nødvendig for FE og HE undervisning på dette felt, og giver i givet fald grundlag for ph.d.-forskning og videre.

Et stort antal muligheder inden for kurset gør dette valg og specialitet muligt. Kurset er en del af en række kurser, der er tilgængelige på tværs af musik og lyd, der opererer sammen med "søster" Pathways i lyddesign og lydproduktion, hvilket giver mulighed for yderligere specialisering på disse områder.

Kursusstruktur

Trimester en

Få de færdigheder, du skal bruge for at opfylde resten af kurset

Færdighedsporteføljemodulet er bygget på ideen om, at du allerede har tekniske færdigheder på dette område, men at elever, der går ind i kurset, har forskellige skilletsæt afhængigt af baggrunden. Det giver dig derfor mulighed for at vælge en håndfuld færdighedsprojekter fra et stort antal muligheder - disse dækker færdigheder på tværs af Sound Arts, Sound Design og Sound Production Pathways og omfatter (valgfri) elementer i multimedie.

Forskningsmetodik og kontekstmodul udvikler færdigheder inden for forskeruddannelse på postgraduate level. Det er designet til at give dig værktøjerne til en videre rejse i akademien, men ikke at være i den kolloquiale forstand "akademisk". Det tilskynder din forskning til at være omkring de praktiske og kreative elementer, der er kernen i din praksis, og derfor for at fodre dit kreative arbejde.

Trimester to

I midten af trimester to og MA Sound (Arts) er Sonic Architecture modulet. Dette er beregnet som en udvidelse af traditionel musikkompositionsundervisning (et område, hvor vi har langvarig ekspertise), hvor de æstetiske, snarere end tekniske aspekter af det enkelte arbejde vil blive undersøgt og udviklet. Gennem intensiv vejledning, vil du blive opfordret til at udforske dit arbejde på et strukturelt niveau. Vores undervisning om dette modul anerkender, at rumlige, multimedie og interaktive elementer giver æstetiske udfordringer. Vi tilbyder derfor en kreativ model, der kan anvendes på tværs af hele spektret af kunstnerisk aktivitet repræsenteret af kurset.

Ved siden af dette kerne modul vil du blive tilbudt en bred vifte af muligheder. Visual Music-modulet udforsker ideen om, at musikalsk tænkning kan udvides til det visuelle, og opfordrer eleverne til at udvikle multimedieprojekter, der udforsker denne idé. Intertekstualitet i lydproduktion, fra Sound Production Pathway , undersøger overlapningen mellem Urban Music produktion og hvad der betragtes som mere eksperimentelle genrer. Post Production, fra Sound Design Pathway , udforsker en arbejdsgange på brancheniveau for Audio Post til billede. Der er også valg i komposition, ydeevne, musikolog, y og professionel praksis.

Trimester tre

Trimester tre repræsenterer kulminationen af kurset i et selvstændigt forskningsprojekt. I de fleste postgraduate kurser vil det tilsvarende modul (ofte kendt som "mastermodulet") bestå af en afhandling, i det foreliggende tilfælde omfatter det et stort praktisk projekt. Det vil opfylde den samme funktion, så du kan udvikle dit eget individuelle og originale forskningsområde, men her gennem din praksis. Du vil kunne bruge den til at udvikle en masse praktisk arbejde, som vil tjene som en betydelig portefølje til næste fase i din karriere.

Kursusmoduler

Dette kursus indeholder eller tilbyder følgende moduler.

 • Forskningsmetoder og kontekst
 • Færdigheder Portefølje
 • Sound Production Creative Project
 • Intertekstualitet i lydproduktion
 • Sonic Arkitektur
 • Visuel musik
 • Lyddesign praksis
 • Postproduktion
 • Stort projekt

Hvordan vil jeg blive vurderet?

Du vil blive vurderet udelukkende på kursusarbejde. Størstedelen af dette vil være praktisk og kreativt arbejde, herunder afhandling-ækvivalent hovedprojekt.

Nogle praktiske projekter ledsages af korte uformelle skriftlige opgaver, og for Research Methodology and Context-modulet producerer du et mere omfattende papir.

Hvordan bliver jeg undervist?

De fleste moduler læres gennem små gruppeseminarer og workshops, hvor du får glæde af tæt samspil med lærere og kammerater. Hovedprojektet og dele af de øvrige moduler læres gennem individuelle øvelser, hvor fokus vil være helt på din egen praksis.

I Færdighedsporteføljen gør vi brug af et "omklædningsrum" -model, hvor du arbejder gennem online materialer i dit eget tempo, understøttet af intensive fejlfindingssessioner med vejledere.

Muligheder

Karriere

Vores kandidater har en række vellykkede karriere i produktion, komposition, musik til film og tv, lyddesign til bevægelse af billed og spil, lydkunst, softwareudvikling, ingeniørvidenskab, videreuddannelse, videregående uddannelse og forskning.

Koste

 • UK / EU studerende på fuld tid - 2019/20 indrejse £ 7.395
 • UK / EU-studerende deltid - 2019/20 indrejse £ 3.700
 • Internationale studerende på fuld tid - 2019/20 indgang £ 14,300
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Læs mere

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Minimer