MA i lyddesign til film og tv

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Kandidater fra dette kursus vinder BAFTA'er og flere andre priser hvert år. Vores elever har vundet den studerende afdeling af Los Angeles-baserede Golden Reel Awards for bedste lyd 13 gange siden 1996 (vi vandt det igen i år)! Sound Design-studerende træner i alle aspekter af lyd efterproduktion, udvikler de teknikker og kreativ opmærksomhed, der kræves som kopieringsredaktører, lyddesignere og dubbing mixere.

Komponenterne i lydsporet - dialog, atmosfærer, Foleys, ADR, designet fx og musik - udforskes i detaljer ved hjælp af faciliteter, der konkurrerer med de bedste lydproduktionshuse. Med stor vægt på historiefortælling udvikler eleverne en æstetisk bevidsthed, der er integreret med teknisk ekspertise, og opfordrer dem til at være samarbejdspartnere fra et tidligt stadium i alle produktioner og i hele postproduktionsprocessen.

 • Mest omfattende kursus i lyd til rådighed.
 • Studer i et samarbejde om filmskabelse.
 • Æstetiske og tekniske færdigheder udviklet.
 • Faciliteter rivaliserede professionelle postproduktionshuse.
 • Arbejde på både live action og animationsfilm.
 • I modsætning til andre skoler er alle produktionsomkostninger opfyldt af skolen.

Vi byder EU / EØS-studerende velkommen. De, der accepteres på kurset, der starter i 2018 og 2019, vil garantere deres gebyrer i UK-sats for begge år af kurset. Postgraduate studerende kan ansøge om et lån til at hjælpe med deres studier via Student Loans Company Loans. Et lån på 10 609 £ er til rådighed for at bidrage til kursus- og leveomkostninger. Postgraduate Loan er kun åben for EU / EØS og UK studerende, der normalt bor i England. Det er ikke tilgængeligt for skotske, walisiske eller nordirlandske studerende. Få mere at vide her .

SENESTE FEJL PLACER TILGÆNGELIG - KONTAKT OS

Adgangskrav

I Post Production afdeling søger vi at samle en gruppe studerende med forskellige og varierede baggrunde. Der er ingen 'typisk' studerende eller perfekt kandidat, der overholder en obligatorisk liste over kvalifikationer. Ansøgere vil sandsynligvis have en eller anden erhvervserfaring eller træne på deres valgte område. Din baggrund kan være i kunst eller andre medier, du vil muligvis søge en yderligere faglig kvalifikation eller ønsker at udvide din viden om lydproduktion og tage dig til et højere niveau af arbejde.

Ansøgningsmaterialer skal indeholde visuelle materialer (video eller stillbilleder) med et tilhørende lydspor, du har konstrueret; og en lyd montage herunder tale, som du har oprettet og efterproduceret.

Ansøg med

Din ansøgning skal ledsages af to stykker af underholdende materiale.

 • Indsend dit eget komplette lyddesign for et af de medfølgende klip (fuldstændige detaljer / adgang til klip er skitseret i materialebladet)
 • Desuden skal du indsende et andet stykke, helst en kortfilm, du har arbejdet med, eller et lyd-stykke er også tilladt.
  Yderligere korte filmmateriale:
  Dette kunne være en professionel produktion, et elevprojekt eller et stykke specielt skabt til denne applikation.
  Den maksimale varighed af hvert projekt: 10 minutter. (Du kan indsende et 10-minutters uddrag af et længere stykke, hvis det kræves)
  Alle videofiler skal være i QuickTime-format (enhver standard codec), med stereo lyd.
  Yderligere lyd Kun materiale (hvis det ikke er muligt at give et andet kortfilmstykke):
  Ideelt set bør der lægges vægt på talet ord og / eller lyddesign indhold. Musik bør ikke danne den dominerende del af ethvert audio-kun materiale.
  Den maksimale varighed af hvert projekt: 5 minutter. (Du kan indsende et 5-minutters uddrag af et længere stykke, hvis det kræves)
  Alle lydfiler skal være stereointerleaved WAV-fil (48KHz).
 • En kopi af støttematerialebladet

Filformat og levering: Send venligst en kopi af dine klip som QuickTime-filmfiler eller WAV-filer som et downloadbart link via enten WeTransfer eller Dropbox til registry@nfts.co.uk

HVORDAN MAN ANSØGERSidste få steder tilbage! Kontakt venligst registreringsdatabasen via e-mail med angivelse af dit navn, interessepunkt og kontaktoplysninger, der skal overvejes for et af de sidste resterende steder på dette kursus: info@nfts.co.uk

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Læs mere

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Minimer
Beaconsfield