MA i miljøbeskyttelsesuddannelse

Generelt

Program beskrivelse

tree, watering, child

Gennem en tværfaglig tilgang integrerer du natur- og samfundsvidenskab med uddannelse og feltarbejde for at hjælpe dig med at få en forståelse af de dybe effekter af menneskelig aktivitet på planeten. Udforsk uddannelsens rolle i at løse miljøproblemer i flere omgivelser, fra byen til regnskoven.

Om

I mere end 30 år forbereder 37-kredit MA-programmet i miljøbevarende uddannelser kandidater til miljøkarrierer inden for det brede felt af miljøuddannelse. Programmets tværfaglige tilgang trækker på både teori og praksis og integrerer natur- og samfundsvidenskab med uddannelse og feltarbejde for at hjælpe studerende med at få en forståelse af de dybe effekter af menneskelig aktivitet på planeten og uddannelsens rolle i at løse miljøproblemer.

Programmet trækker på fakultetet fra en lang række discipliner inden for universitetet, herunder uddannelse, historie, filosofi, jura, journalistik, videnskab, sundhed og kunst.

Kernekurser i miljøtanke, socialøkologi, miljøpolitik og miljøundervisning introducerer studerende til teorier, politikker og etik, der har formet den offentlige diskurs og miljøforståelse.

Valgfag tillader studerende at skræddersy deres studietilbud, så de passer til deres særlige bevarelsesuddannelsesinteresser inden for områder som miljømæssig retfærdighed, pensumdesign, læreruddannelse, politikundersøgelser, bæredygtig udvikling, økologi, ungdomsuddannelse, dyrelivsundervisning og bæredygtighed. MA-studerende kan tage valgfag inden for Steinhardt, Robert F. Wagner Graduate School of Public Service og Graduate School of Arts and Science.

Programmet har også en stærk tilknytning til programmet i videnskabsuddannelse i denne afdeling, og Wallerstein Collaborative for Urban Environmental Education på NYU giver studerende mange muligheder for at studere og arbejde tæt sammen med videnskabsuddannelsesfakultet om forskning, pensumprojekter og andre miljøforhold initiativer. Integration af kursusarbejde med krævet feltarbejde giver studerende en unik byoplevelse inden for miljøundervisning. Programmet gør rigelig brug af de enorme ressourcer, der er tilgængelige i New York City, gennem hvilke studerende studerer moderne miljøspørgsmål og programmer; evaluere, udvikle eller implementere uddannelsesinitiativer for børn, unge og voksne; eller foretage anvendt forskning i miljøundervisning.

Studerende gennemfører praktikpladser i en bred vifte af organisationer, herunder New York City Audubon, NYC Institut for Miljøbeskyttelse, Jane Goodall Institute, New York City Jord- og vandbevaringsdistrikt, De Forenede Nationer, Rainforest Alliance, borgmesterens kontor for miljøkoordination, Wildlife Conservation Society, High School of Environmental Studies, Harbour School, American Museum of Natural History, New York State Department of Environmental Conservation og Wave Hill.

Universitetets eget bæredygtighedsinitiativ giver yderligere muligheder for involvering og læring.

Karrieremuligheder

Programmet forbereder enkeltpersoner til at påtage sig lederroller i skoler, non-profit organisationer, kulturelle institutioner og offentlige agenturer. Kandidater arbejder som undervisere, programledere, konsulenter, talsmænd, administratorer og ledere i samfundet. Ud over karrierer inden for uddannelse kan studerende forfølge karrierer inden for politik, fortalervirksomhed, medierne og adskillige andre erhverv i den offentlige og private sektor.

Nogle kandidater går videre til advokatskole eller ph.d.-programmer inden for miljøuddannelse, miljøundersøgelser, miljøvidenskab og beslægtede områder. Universitetet tilbyder mange muligheder for at udforske beskæftigelsesmuligheder gennem programmets praktikpladser og det omfattende netværk af organisationer, som programmet er forbundet med, herunder NYUs Wallerstein Collaborative for Urban Environmental Education.

Hvad du vil lære

Du vil arbejde med fakultetet fra en bred vifte af discipliner, herunder uddannelse, historie, filosofi, jura, journalistik, videnskab, sundhed og kunst og lære at:

  • Kritik de dybe virkninger af menneskelig aktivitet på planeten;
  • Identificere og anvende miljøteorier, etik og politikker på tværs af en bred vifte af formelle og ikke-formelle rammer, både lokalt og globalt, såsom skoler, kulturinstitutioner, statslige agenturer og ikke-og-kommercielle organisationer;
  • Beskrive nationale og lokale modeller for miljøundervisning, analysere moderne miljøspørgsmål og implementere miljøundervisning som et tværfagligt værktøj til at fremme miljøkompetence og bæredygtighed;
  • Udvikle kompetencer inden for miljøuddannelse, herunder programdesign, læseplanudvikling, evaluering, bevillingsskrivning, politikanalyse og nonprofit-styring.

Sådan lærer du

Fleksibel undersøgelse

Klassestørrelser er små, med størstedelen tilbudt om aftenen til at imødekomme arbejdende studerende. Fuldtidsstuderende afslutter typisk programmet i tre semestre. Deltidsstuderende kan tage op til to år at gennemføre programmet.

Valgfrie kurser inden for programmet og på tværs af andre afdelinger giver dig mulighed for at skræddersy dit studieprogram til dine interesser inden for områder som miljømæssig retfærdighed, pensumdesign, læreruddannelse, politikundersøgelser, økologi, ungdomsuddannelse og mere.

Praktiske læringserfaringer

Gennem krævet feltarbejde, pensumprojekter og andre miljøinitiativer bruger du New York City som dit laboratorium og får en unik byoplevelse inden for miljøuddannelse og gør rig brug af byens enorme ressourcer. Du får erfaring i bæredygtighedsundervisning gennem vores omfattende netværk af praktikpladser - som ofte fører direkte til job ved graduering - hos førende organisationer som American Museum of Natural History, Audubon New York, Jane Goodall Institute, High School of Environmental Undersøgelser, New York City of Sanitation og De Forenede Nationer.

Karriere og resultater

Kandidater fra NYU Steinhardts miljøbeskyttelsesuddannelses kandidatliv og arbejde i USA og over hele verden. De dirigerer projekter, evaluerer programmer, konsulterer, går ind for forandringer, udvikler nye politikker og opretter og driver deres egne virksomheder eller almennyttige organisationer - alt sammen for at uddanne offentligheden om miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

Vores alumner har positioner som bevaringspædagoger, miljøkonsulenter og mere inden for:

  • By, stat, føderale og internationale agenturer
  • Parker, naturcentre, zoologiske haver og botaniske haver
  • Nonprofit organisationer
  • Offentlige og private skoler
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change.

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change. Minimer