MA i musik business management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Dette kursus er højt anset for både musik erhvervsuddannelse og branchen som helhed. Det vil forberede dig til at blive en af de næste generationer af musikindustriens ledere og iværksættere. Alle undervisere på kurset arbejder i øjeblikket i musikbranchen, og hver uge er der en række højtstående industrilæsere. Du bliver nødt til at være en selvmotiveret og åbenhørt studerende, da dette er et intens kursus, men en som kan hjælpe dig med at udvikle din karriere på tværs af en bred vifte af musikbrancher.
Arbejdet med musikindustriens ledere og organisationer har kurset udviklet en unik læseplan. Du vil være i stand til at kombinere en stærk understøttelse af vigtige forretningsfærdigheder (iværksætteri, lederskab, organisatorisk ledelse og markedsføring med vigtig musikbranche ledelseskendskab (strategisk innovationsteknologi, intellektuel ejendomsret og ophavsret) og akademiske begreber og teorier relevante for branchen i dag.
Formel undervisning foregår gennem sessioner, som hver især omfatter et formelt foredrag, industriens gæstehøjttaler og seminarøvelser. Hvert af de seks moduler har mindst to opgaver. Det endelige projekt (svarende til tre moduler) er en rapport på mindst 12.000 ord.

Kursusstruktur

Følgende moduler er vejledende for hvad du vil studere på dette kursus.

Kernemoduler

 • Kunstnerudvikling
 • iværksætteri
 • Intellektuel Ejendomsret og Ophavsret
 • Live Music Management
 • Musik Business Management Final Project
 • Musik Industri Strukturer
 • Musik Marketing og Teknologi

Adgangskrav

Ansøgninger vurderes på grundlag af enten en kombination af formelle kvalifikationer og erfaring eller betydelig erhvervserfaring. Ansøgere skal kunne demonstrere en vis erfaring med at arbejde i musikbranchen, en evne til musikforvaltning og en entusiasme for at lære mere om musik og beslægtede industrier. Ansøgere med formelle kvalifikationer skal have et minimum af en bacheloruddannelse i 2. klasse.

Hvis engelsk er dit andet sprog, skal du have en IELTS-score på mindst 6,5 med 6,5 i hvert element.

Karriere

Graduate beskæftigelse

Kandidatuddannede har arbejdet i en bred vifte af kreative industrier, fra mobil markedsføring til Kunstrådet. Mange af vores kandidater arbejder i musikbranchen, med virksomheder som Apple, Spotify Universal, Sony Music, Pledge Music, Kobalt, Shazam og PIAS. Vores internationale studerende arbejder rundt om i verden i musik- og musikteaterrelaterede virksomheder, herunder EMI Holland, PIAS European Office og Outdustry i det kinesiske fastland.

Dagens musikindustri organisationer har brug for kandidater med både stærke grader og færdigheder, der er relevante for arbejdspladsen. MA Music Business Management kursus er forpligtet til at udvikle ansættelsesgivende kandidater ved at sikre:

 • Karrieremuligheder er indlejret i kurset
 • Muligheder for praktikophold, placeringer og arbejdsrelaterede læringsaktiviteter er tilgængelige for studerende
 • Vores medarbejdere forbinder med arbejdsgivere inden for alle områder af musikbranchen og deres vilje til at komme til universitetet og give gæsteforedrag, så de studerende kan arbejde sammen med potentielle arbejdsgivere i klassen og i sociale situationer for at skabe vigtige kontakter og styrke deres beskæftigelsesegnethed.
 • Alumni holder tæt kontakt med kurset, ofte vender tilbage til at levere gæstetal og møder og netværk med studerende. Dette stærke "læringsfællesskab" hjælper med rekruttering og praktikophold.

Karriereudvikling center

Vores karriereudviklingscenter er netop blevet oplistet til The Best University Careers Service i National Undergraduate Employability Awards for 2017.

Med et voksende netværk af over 3.000 arbejdsgivere over hele verden og et team af erfarne karrierekonsulenter, er vi her for at hjælpe dig med at lykkes.

I 2015-16 hjalp vi over 1.500 studerende til at finde jobplaceringer på tværs af en række sektorer, hvor 250 arbejdsgivere deltog i 14 på campus-færdigheder og karriere messer.

Som Westminster-studerende har du adgang til vores tjenester gennem hele studietiden og efter du er færdiguddannet.

Vi kan hjælpe dig:

 • finde jobplaceringer relateret til dit kursus,
 • finde deltid / ferie, placering og graduate job, herunder frivillig erfaring,
 • finde internationale muligheder for at forbedre din beskæftigelsesegnethed,
 • markedsføre dig selv effektivt til arbejdsgivere,
 • skriv bedre CV'er og ansøgningsskemaer,
 • udvikle dit interview og virksomhedens færdigheder,
 • planlægge din karriere med vores karriere konsulenter,
 • møde arbejdsgivere og udforske dine karrieremuligheder på vores arbejdsplads messer, karriere præsentationer og netværk begivenheder hele året.

Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Læs mere

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Minimer