MA i musik

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Universitetet overvåger udbruddet af Coronavirus (COVID-19) og dets virkning og gør alt, hvad vi kan for at sikre og berolige potentielle studerende. For mere detaljeret information opdaterer vi regelmæssigt vores ofte stillede spørgsmål for fremtidige studerende til at omfatte de mest opdaterede råd.

Music MA er et fleksibelt program designet til at imødekomme dem med en bred vifte af interesser og specialiteter. Det opfattes som et 'næste trin' efter bacheloruddannelsen, enten som et springbræt til forskning, som en kvalifikation til undervisning i FE-sektoren eller blot for at tilfredsstille en tørst efter udvikling. Der er 10 specialiserede Pathways som du kan vælge mellem på tværs af musikologi, komposition og performance; hver omfatter en række kerne- og valgfrie underviste moduler, og du vil afslutte kurset med en afhandling, betragtning eller kompositionportefølje.

Pathways

Musik MA: Elektroakustisk sammensætning / Pathway

Electroacoustic Composition / Sonic Art Pathway inviterer dig til at hjælpe med at kortlægge de næste trin i Birminghams trediveårige historie som verdensledende inden for elektroakustisk musiksammensætning og præsentation. Et solidt fundament i marken, dets æstetik og traditioner forstærkes af instruktion i den nyeste teknik og teknologi. Du vil også have mulighed for at arbejde med BEAST (Birmingham ElectroAcoustic Sound Theatre), vores anerkendte 100-kanals lyddiffusion system.

Musik MA: Global Popular Musics Pathway

Dette program bygger på en af instituttets nyeste forsknings- og undervisningsområder. Unikt fokuserer den på populærmusik i globale, diasporiske, tværnationale og sprogligt forskelligartede former, der afspejler nye tendenser i populært musik stipendium. Det bevæger sig ud over det traditionelle fokus på albumoptagelser og sceneresultater til at omfatte betydelige former for "allestedsnærværende musik", herunder musik i film / tv / reklame / videospil. For dem, der ønsker at studere anglophone populærmusik, vil denne tilgang forbedre den kulturelle relevans af dit arbejde.

Musik MA: Instrumental / Vocal Composition Pathway

Dette program kombinerer en solid grundstødning i den kreative historie og teknik af vestlig kunstmusik med de nyeste kompositteknikker fra det 21. århundrede. Instruktion i praktiske aspekter - for eksempel avanceret orkestration, post-seriel og postspektralteknik, computerassistent komposition - kombineres med udvikling af teoretisk viden og kritiske fakulteter.

Musik MA: Mixed Composition Pathway

Som komponist i dag er alle disse ressourcer tilgængelige for dig, og Mixed Composition Pathway sigter mod at fremme dine færdigheder, mens du navigerer i denne spændende nye verden. Ved at studere denne Pathway kan du oprette værker, der kombinerer elektroakustik og computerteknologi med mere traditionelle instrumentelle og vokale kompositioner eller udforske hver enkelt af disse elementer separat. Værker til interaktive systemer, multimedie og lydinstallationer er også velkomne.

Musik MA: Musicology Pathway

Musicology Pathway sigter mod at udstyre dig med kernehistoriske og analytiske færdigheder samt at give dig mulighed for at operere inden for et felt, der er bredt tværfagligt. Programmet har et enkelt kernemodul, der giver dig mulighed for at skræddersy indholdet til områder af særlig interesse med dit valg af valgfrie moduler. Dette program er ideelt for dem, der ønsker at udvide deres studier yderligere og undersøge særlige emner indgående, og det kan også bruges som en vej til ph.d.-forskning.

Musik MA: Åben Pathway med performance

Musik som disciplin er mere forskelligartet end nogensinde, og musikere og lærde i det 21. århundrede skal være parat til at navigere blandt mange strømmer af praksis og forskning. MA Music Open Pathway giver dig mulighed for at kortlægge din egen rute i denne spændende verden. I samråd med programkoordinatoren vil du designe et unikt studium på baggrund af vores omfattende tilbud inden for musik, komposition og ydeevne. Moduler uden for disciplinen (f.eks. Et sprog) kan også være tilgængelige, hvis det er relevant for dine individuelle sysler.

Musik MA: Åben Pathway uden performance

Musik som disciplin er mere forskelligartet end nogensinde, og musikere og lærde i det enogtyvende århundrede skal være parat til at navigere blandt mange strømmer af praksis og forskning. MA Music Open Pathway giver dig mulighed for at kortlægge din egen rute i denne spændende verden. I samråd med programkoordinatoren vil du designe et unikt studium på baggrund af vores omfattende tilbud inden for musik, komposition og ydeevne. Moduler uden for disciplinen (f.eks. Et sprog) kan også være tilgængelige, hvis det er relevant for dine individuelle sysler.

Musik MA: Performance Pathway

Performance er måske vores hurtigste voksende og mest spændende venture, med ambitiøse planer, der vokser ud af Bramall Music Building med 16 millioner kroner, med sin akustisk uendelige Elgar Concert Hall og Dome Rephearsal Room designet af Birmingham Symphony Hall akustikeren Nick Edwards. Scholar-udøver og tidlig musikleder Andrew Kirkman slutter sig sammen med Simon Halsey, den berømte kormester i CBSO og Berlin Radio Choir, og orkesterleder Daniele Rosina samt instrumentelle og vokalundervisning arrangeret af fakultetet Birmingham Conservatoire. Du får også mulighed for at udnytte de tidlige præstationsmuligheder, som Center for Early Music Performance and Research (CEMPR) tilbyder.

Musik MA: Performance Practice Pathway

Universitetets Bramall Music Building tilbyder avancerede faciliteter til fremførelse, herunder et specialbygget musik auditorium, Elgar Concert Hall. De, der ønsker at studere præstationspraksis efter 1800, vil drage fordel af adgang til disse faciliteter samt periodespecifikke ressourcer. For dem, der ønsker at studere musik fra midten af det sene og det 19. århundrede, har vi et originalt Erard-klaver fra 1851, som kan bruges til udførelse af relevant repertoire; og dem, der er interesseret i musik fra det 20. og 21. århundrede, vil have mulighed for at samarbejde med afdelingens 'Ensemble in Association', Birmingham Contemporary Music Group.

Musik MA: Choral Conducting Pathway

Vores unikke MA-program i Choral Conducting er dirigeret af professor Simon Halsey CBE og er i samarbejde med City of Birmingham Symphony Orchestra og dets internationalt anerkendte choruses og dirigenter. Det giver eleverne mulighed for at observere, opføre og synge hver uge.

University of Birmingham er hjemsted for en af de mest levende og spændende musikafdelinger i verden. Vi er en international leder inden for forskning, og vores program belyser de nyeste banebrydende udviklinger i praksis og studier af musik.

Adgangskrav

Vi beder normalt om en god Honours-grad (2: 1) eller tilsvarende inden for musik eller et beslægtet emne med en betydelig musikalsk komponent. Grad i andre fag vil blive overvejet, hvor kandidater har betydelig professionel musikalsk erfaring og relevante kvalifikationer.

Din ansøgning skal indeholde en personlig erklæring på cirka 5.000 tegn. Du skal bruge din personlige erklæring til at forklare, hvorfor du er interesseret i at studere dette program. For at fremskynde behandlingen bedes du tydeligt angive den Pathway , du anvender inden for første afsnit i din personlige erklæring.

Alle potentielle studerende skal også levere auditionmateriale. Studerende fra Det Forenede Kongerige forventes at tage audition personligt, hvor det er muligt. Hvis du ikke er i stand til at arrangere en audition personligt eller er placeret i udlandet, skal du indsende videobevis til støtte for din ansøgning. Indsend venligst to videoer - en video i en indstillingsindstilling og en af en nylig offentlig forestilling. Videoer skal indsendes online via YouTube / YouKu (foretrukken mulighed) eller DropBox.

Overhold følgende retningslinjer for begge videoer:

  • Hver video skal vare 10 minutter
  • Kameraet skal vende mod dig som leder med overkrop og ansigtsudtryk synlige
  • Du skal vise kontrasterende repertoire fra den vestlige klassiske tradition

Hvis auditionen ikke finder sted personligt, skal videoer indsendes på tidspunktet for indgivelse af din ansøgning eller uploades inden for to uger efter indsendelse af din ansøgning. Hvis de ikke leveres inden for den angivne tidsramme, kan din ansøgning afvises.

Internationale / EU-studerende

Akademiske krav: Vi accepterer en række kvalifikationer fra forskellige lande - brug vores praktiske guide nedenfor for at se, hvilke kvalifikationer vi accepterer fra dit land.

Krav på engelsk: standardsprogkrav gælder for dette kursus - IELTS 6.5 med ikke mindre end 6,0 i ethvert bånd. Hvis du får tilbud om et studiested, og du ikke opfylder sprogkravet, har du muligheden for at tilmelde dig vores engelsk til akademiske formål Presessionskursus - hvis du har gennemført kurset, vil du være i stand til at gennemføre sproget krav uden genindtagelse af sprogkvalifikation.

IELTS 6.5 med ikke mindre end 6,0 i ethvert bånd svarer til:

  • TOEFL: 88 samlet med ikke mindre end 21 i læsning, 21 lytter, 22 taler og 21 i skrivning
  • Pearson Test of English (PTE): Akademisk 59 i alle fire færdigheder
  • Cambridge English (eksamener taget fra 2015): Avanceret - Minimum samlet score på 176, med ikke mindre end 169 i nogen komponent
Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Læs mere

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Minimer