MA i regionale studier - iranske studier

Generelt

Program beskrivelse

Introduktion:

MA i regionale studier-iranske studier er designet til dem, der ønsker at fokusere på en samfundsvidenskabelig tilgang til iransk kultur, kunst, litteratur, medier, samfund, politik og økonomi. Dette kursus er velegnet til nationale og internationale ngo'er, regeringstjenestesmedarbejdere, der søger indgående kendskab til Iran, mediefagfolk, internationale studerende, der søger en karriere i regering, medier, ngo'er, økonomi, diplomati og villige til at fungere som fremtidens diplomat i forhold til Iran.

Curriculum

Master of Regional Studies-Iransk Studies kræver færdiggørelse af 32 point, med 10 point i kerne kurser, 8 credits af specialkurser og 8 studiepoints valgfrie kurser. Programmet kræver afslutning af en afhandling på 6 point. Admittede studerende med en anden bacheloruddannelse er også forpligtet til at gennemføre et par studiepoeng af nivellering kurser, der forbereder sådanne studerende til succes i Master of Regional Studies-Iransk Studies, disse kurser tæller ikke mod graden. Studerende skal skrive og forsvare en afsluttende afhandling. Studieordningen skal udfyldes i fire semestre. Dette program er undervist på engelsk.

Et minimum GPA på 14 over 20 skal opretholdes til eksamen.

Levelingskurser (ikke relevant for graden)

De studerende indrømmet til Masters i Regional Studies-Iranian vil blive forpligtet til at fuldføre 6 point udvalgt blandt følgende leveling kurser, der er designet til at give en baggrund for master kurser. Disse udjævningskurser regnes ikke for kandidatkredit mod kandidatstudiet i Regional Studies-Irans Studies-grad.

Levelingskurser: 3 kurser kan være påkrævet; 6 point

Kernekurser: 5 kurser kræves; 10 point

Specialkurser: 4 kurser kræves; 8 point

Valgfrie kurser: 4 kurser kræves; 8 point

Speciale: 6 point

Forskningsarbejdet til afhandlingen er under tilsyn af en af ​​afdelingens medlemmer. Afhandlingen skal skrives og forsvares inden for de andet kalenderår efter optagelse i kandidatuddannelsen i regionale studier - iranske studier. Specialeudvalget består af en formand og mindst to andre akademiske dommere.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Kish International Campus was established in 2007 in order to facilitate the enrolment of foreign students.

Kish International Campus was established in 2007 in order to facilitate the enrolment of foreign students. Minimer