MA i regissør film og tv

Generelt

Program beskrivelse

Direktøren er central for den kreative proces i medieproduktion, og dette kursus er designet til at opbygge og udvikle din viden om branchen, så du kan klare udfordringen med at levere vindende produktioner. Denne hands-on kursus giver mange muligheder for praktisk produktion på tværs af platforme og genrer. Det vil forbedre dine fortællingsevner og opbygge din tekniske forståelse af film, tv og transmedia produktion, udvikle avancerede færdigheder som direktør i overensstemmelse med den nuværende industri praksis.

Det fakultet for medier

Under ledelse af erfarne mediefolk vil du udvikle din egen direkte stil og stil og få en god teoretisk grundforening af den sociale, kulturelle og intellektuelle kontekst for medieproduktionsarbejde. Det endelige produktionsprojekt giver dig mulighed for at bruge de tekniske og ledelsesmæssige færdigheder, du har udviklet til at mastermind din egen portefølje af arbejde i samarbejde med andre studerende inden for Det Fakultet for Medier

Du kan have en bacheloruddannelse i et beslægtet emne eller kan vise din egnethed til dette studieprogram gennem tilknyttet erhvervserfaring eller bevis for og output fra andre relaterede aktiviteter.

Adgangskrav:

En Bachelor Honours grad med 2: 2 i ethvert fag eller tilsvarende.

Internationale adgangskrav:

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du bruge IELTS 6.5 (Academic) eller højere.

Kursus detaljer

På dette kursus vil du normalt blive undervist af en bred vifte af medarbejdere med relevant ekspertise og viden, der passer til enhedens indhold. Dette vil omfatte højtstående akademiske medarbejdere, kvalificerede professionelle praktikere, demonstranter, teknikere og forskerstuderende. Du vil også drage fordel af regelmæssige gæsteforelæsninger fra industrien.

Kerneenheder

 • Styring over genrer: Udvikle praktiske og kritiske færdigheder til kreativ styring i en række genrer, formater og medier, og opbygge kompetence og forståelse gennem seminarer og praktiske workshops. Du vil være forberedt på at samarbejde i udviklingsprocessen ved at arbejde tæt sammen med at skrive og producere kandidatstuderende.
 • Narrative Constructions: Etablering af en social, kulturel og intellektuel kontekst for produktionsarbejdet på banen, kombineret med de øvrige praktiske og faglige færdigheder, der læres, giver denne enhed et kritisk grundlag for en effektiv realisering af produktionsarbejdet. Du vil kollektivt engagere sig med fortællingsteori i et kritisk og analytisk forum.
 • Ledelse
 • Professionel praksis: En introduktion til nøglebegreber, færdigheder og viden, du skal bruge til beskæftigelse i medieindustrien.

Valg enheder (Vælg en) *

 • Mesterens produktionsprojekt: Her kan du oprette et telefonkort til branchen. Du planlægger og skyder et projekt, der forhandles med en vejleder. Udnytte fakultetet for medier
 • Mesterens forskningsprojekt: Du kan producere en praksisbaseret forskningsartefakt, der understøttes af en skriftlig analyse, eller et individuelt eller samarbejdsmæssigt skrevet papir. Sidstnævnte består af en skriftlig undersøgelse af et aspekt af praksis, understøttet af mediegenstande.

* Bemærk venligst at optionsenheder kræver minimumsantal for at kunne køre og kan kun være tilgængelige på et semester pr. Semesterbasis. De kan også ændre sig fra år til år.

Nøglefunktioner

 • Udvikle authorship færdigheder til at styre dramaer og dokumentarfilm
 • Netværk med ledende praktikere fra film- og fjernsynsindustrien
 • Arbejde i et samarbejdsmiljø, der følger industriens praksis
 • Udvikle kritisk tænkning og intellektuelle evner til at reflektere, lære og vokse som praktiserende læge
 • Graduate fra Storbritanniens eneste Center for Excellence i Media Practice og en anerkendt Skillset Screen og Media Academy med en fremragende track record i graduate beskæftigelse og industri ry.

Programspecifikation

Programspecifikationer giver endelige registreringer af universitetets uddannede grader i overensstemmelse med kravene til kvalitetssikringsagentur. Hvert underviset kursus, der fører til en BU-pris, indeholder en programspecifikation, der beskriver dets mål, struktur, indhold og læringsresultater samt de anvendte undervisnings-, lærings- og vurderingsmetoder.

Karriere

Dygtige fagfolk, der kan forstå og skabe bevægelige billeder, der er velegnede til en hurtigt skiftende industri, er meget eftertragtede. Vores studerende uddanner som livslange elever og reflekterende praktikere, og kombinationen af ​​praktisk og teoretisk undersøgelse betyder, at kandidater er veludstyrede til succes. Kurset er blevet godkendt af International Moving Image Society (IMIS) i erkendelse af sin professionalisme og industriens relevans i bevægelse af billedundervisning og træning.

Nogle af vores Directing Film

 • Mediespecialist
 • freelancer
 • Producent
 • Direktør
 • Studio direktør.

Industrier arbejdede i

 • Medier
 • Film
 • Television.

Yderligere studier

Hvis du vil fortsætte dine studier efter at have opnået din Master's, kan du se på vores udvalg af ph.d.-programmer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Our university has come a long way in a short amount of time and we currently have more than 17,000 students of which 1,500 are international students from around 130 countries.

Our university has come a long way in a short amount of time and we currently have more than 17,000 students of which 1,500 are international students from around 130 countries. Minimer