MA i strategisk markedsføring

Generelt

Program beskrivelse

MA i strategisk markedsføring

For at få succes med markedsføring skal du forstå de nyeste branche-tendenser og teknikker, samtidig med at du kan anvende avancerede marketingkoncepter på dine kampagner. Dette 18-måneders uddannelse er designet til at sikre, at du lærer at gøre nøjagtigt det.

MA i strategisk marketing er udviklet af marketingeksperter og vil give dig tilgang og perspektiv til at hjælpe dig med at starte din karriere i denne spændende branche. Du får undervist i færdighederne og fået branchens viden til at være succesrig. Du opfordres også til at være kreativ og modig i dine ideer for at sikre, at du fanger dit publikum opmærksomhed og skiller sig ud fra dine konkurrenter.

Dette program undervises på engelsk på vores centrale Berlin-campus. Som hovedstad i Tyskland er Berlin berømt for sit blomstrende opstartssamfund og tilbyder mange karrieremuligheder for studerende at drage fordel af ved succesfuld graduering. Vores karriereydelser er også en god måde at hjælpe med at udvikle din selvtillid på, så du er parat til at starte din karriere.

BSBI ønsker, at sine studerende skal have karrierer, som de trives i, og det er grunden til, at gratis tysksprogundervisning er tilgængelig som en del af vores programmer. Lektionerne tilbydes for at forbedre dine beskæftigelsesmuligheder og sikre, at du er klar til at integrere med succes i den tyske arbejdsstyrke, hvis du beslutter at blive i Tyskland, når du er færdiguddannet.

Spar op til € 1.000 rabat på programmets udgifter, når du betaler det krævede depositum på € 2.000 for at sikre din plads inden 31. oktober 2019 (studerende fra EU modtager op til € 500 rabat).

Kursus krav

 • Mindste alder: 21
 • Engelsk sprogkrav:
  • IELTS 6.0 (ikke mindre end 5,5 i en hvilken som helst komponent), eller;
  • PTE 50 score eller tilsvarende.
 • Engelsk kompetence krav kan frafaldes for:
 • Indfødte engelsktalende eller;
 • Ansøgere, der gennemførte deres uddannelse på engelsk (såsom et gymnasium eller IB).
 • Dokumenter: CV og to referencebreve.
 • Kvalifikationer: Du skal have en 2: 2 britisk bachelorgrad (eller en tilsvarende grad, som er anerkendt af NARIC)
 • Hvis du ikke opfylder de akademiske krav, kan du blive vurderet på relevant erhvervserfaring. For at tage denne rute skal du have mindst 3 års ledelseserfaring.

Berlin School of Business

Vil du blive en ekstraordinær virksomhedsleder i dit valgte felt? Berlin School of Business and Innovation (BSBI) vil hjælpe dig med at udvikle de centrale ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for til en vellykket karriere.

BSBI's uddannelser har tre begreber i sit hjerte:

Enterprise | Lederskab | Succes

Du vil:

 • Forbedre dine forretningsfærdigheder gennem praktiske undervisningsmetoder
 • Lær om din valgte industri fra karriereorienterede akademikere på toppen af deres område
 • Få konkurrencedygtige fordele ved at erhverve centrale professionelle værktøjer og teknikker
 • Lær hvordan man anvender begreberne på virkelige virksomheder.

Vores mål er din succes: Når du er færdiguddannet, vil du snart kunne komme ind på arbejdsmarkedet som en højt kvalificeret faglig, og efter graduering vil du være berettiget til at ansøge om en 18 måneders efteruddannelse opholdstilladelse * at drage fordel af karriere muligheder i tyskland

Mens du studerer din grad ...

Undervisningsmetoder

Drage fordel af karriereorienteret og praktisk undervisningsmetode ved hjælp af metoder som:

 • Casestudier
 • Besøg til udstillinger og virksomheder
 • Workshops og gæstehøjttalere
 • Gruppediskussioner
 • Præsentationer
 • Gruppeprojekter

Fleksibilitet

Nyd en studieplan designet til at passe dine professionelle og personlige forpligtelser.

Udnyt Virtual Learning Environment (VLE) og få adgang til 'virtuelle' klasseværelser, hvilket betyder at du kan studere hjemmefra.

Central Berlin campus

BSBI har skabt et vidunderligt studiemiljø, der tilbyder en nyopusset, moderne campus beliggende i hjertet af Berlin.

Byen blev for nylig placeret som det mest populære valg for internationale studerende på udkig efter at studere i Europa **.

** Baseret på en årlig undersøgelse foretaget af ICEF i 2018.

Industriforbindelser og muligheder

Som Europas startkapital er Berlin det perfekte sted at lære om erhvervslivet og få værdifuld oplevelse - byen er et knudepunkt for iværksættere, der flocker til Berlin for at drage fordel af investeringer og økonomiske muligheder.

Dedikeret karriere service

BSBI's karriereeksperter på campus er dedikeret til at hjælpe dig med at træne for succes. Karriere ydelser er skræddersyet til dine særlige behov og er designet til at udvikle dig til en fremragende kandidat ved eksamen.

Efter eksamen…

Globalt anerkendt gradskvalifikation

Du vil modtage en kvalifikation fra Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBIs vigtigste akademiske partner.

Opholdstilladelse efter studie

Efter en vellykket gennemførelse af dit uddannelseskursus vil du kunne ansøge om opholdstilladelse efter studie i op til 18 måneder. Dette giver dig mulighed for at udnytte økonomiske muligheder i hele Tyskland.

112194_110926_BSBI.png

Senest opdateret Oktober 2019

Om skolen

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Minimer