MA i styring og produktion af tv-underholdning

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Ønsker du at instruere et rockeband i vores nye multi-camera 4K TV-studio? Vil du oprette hitformater som Big Brother, Strictly-Come Dancing, The Apprentice og Gogglebox? Så instruktionen

Studerende lærer at udvikle ideer, script, producere og styre enkeltkamera og multi-kamera programmer ved hjælp af skolens egen professionelle 4K tv-studie eller skyde ud på stedet - med alle produktionsomkostninger, der er opfyldt af skolen.

Vejledningen

I de senere år har eleverne solgt underholdningsformater til Warner Brothers Television og ITV, og elevstuderende shows har vundet prestigefyldte priser fra New York Television Festival og Royal Television Society.

• Det eneste tv MA kursus af sin art i verden
• Direkte

Vi byder EU / EØS-studerende velkommen. De, der accepteres på kurset, der starter i 2018 og 2019, vil garantere deres gebyrer i UK-sats for begge år af kurset. Postgraduate studerende kan ansøge om et lån til at hjælpe med deres studier via Student Loans Company Loans. Et lån på 10 609 £ er til rådighed for at bidrage til kursus- og leveomkostninger. Postgraduate Loan er kun åben for EU / EØS og UK studerende, der normalt bor i England. Det er ikke tilgængeligt for skotske, walisiske eller nordirlandske studerende. Få mere at vide her .

ANSØGNINGSSKRIFT: 21. NOVEMBER 2019

Adgangskrav

Hvis du er livlig og fantasifuld, så er dette kurset for dig! Ansøgere skal være i stand til at demonstrere deres lidenskab, engagement og talent for at udvikle en karriere inden for Entertainment TV.

Ansøg med

  • Et kort forslag til et tv-underholdningsprogram (højst en A4-skrevet side)
  • En kritisk analyse af et nuværende underholdningsprogram eller -serie (ikke drama) (højst to A4-typede sider)
  • Vimeo forbinder med prøver af dit arbejde, der specificerer din nøjagtige rolle i hver. Dette arbejde behøver ikke at være i underholdningsområdet, da nogle ansøgere måske ikke har en film eller anden programbakgrund.
HVORDAN MAN ANSØGER

Du kan søge direkte hos os på NFTS ved at klikke på nedenstående link:

  • ANVENDELSE TIL DIREKTION
  • Du kan søge online, eller download et orddokument i ansøgningsskemaet til at sende via e-mail

Når du vælger dit kursus, skal du sørge for, at du har læst adgangskravene og detaljerne for de støttematerialer, der skal ledsage din ansøgning.

TIMER DIN ANVENDELSE

Vi er glade for at modtage ansøgninger 24/7 og 365 dage om året frem til deadline.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Læs mere

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Minimer
Beaconsfield