MA i styring og produktion af videnskab og naturhistorie

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Et unikt kursus, den eneste af sin art i Storbritannien, der er designet til hurtigt at spore dig ind i branchen.

Ny teknologi og et større udvalg af formater udfordrer de traditionelle grænser for videnskab og naturhistorisk programmering og kører større efterspørgsel fra publikum. Britiske produktionsvirksomheder er i spidsen for førende innovation i formater og avanceret indhold med voksende muligheder for at arbejde med nordamerikanske og internationale tv-selskaber.

Største grunde til at anvende:
 • Eksklusivt stipendium til rådighed for dette kursus med RSPB og andre partnere. *
 • Kurset omfatter masterclasses fra førende praktikere i industrien, herunder fra den verdenskendte BBC NHU
 • Studerende vil få de færdigheder og ekspertise, der er nødvendige for at lede videnskab, naturhistorie og dyreliv produktioner og knowhow til at producere hele shows.
 • Kurset giver eleverne mulighed for at generere ideer og formater for videnskab og naturhistorie.
 • Få den tillid og know-how til at pitche disse ideer til at idriftsætte redaktører.
 • Graduate med en strålende liste over branchekontakter og relevante færdigheder til opbygning af en bæredygtig karriere som Producer / Director.
 • Erhvervserfaring hos Storbritanniens største dyrelivsproduktionsselskaber.

'En ny MA designet til at bringe på den næste generation af naturhistoriske programmører' BBC Wildlife

"Du er fremtiden. Det er op til dig at ændre tingene om, hvordan du ser på den naturlige verden, ved hjælp af formater, jeg ikke har drømt om. ' Sir David Attenborough, NFTS Masterclass 2017 (Billede: Sir David Attenborough med videnskabs- og naturhistoriestuderende)

Vi byder EU / EØS-studerende velkommen. De, der accepteres på kurset, der starter i 2018 og 2019, vil garantere deres gebyrer i UK-sats for begge år af kurset. Postgraduate studerende kan ansøge om et lån til at hjælpe med deres studier via Student Loans Company Loans. Et lån på 10 609 £ er til rådighed for at bidrage til kursus- og leveomkostninger. Postgraduate Loan er kun åben for EU / EØS og UK studerende, der normalt bor i England. Det er ikke tilgængeligt for skotske, walisiske eller nordirlandske studerende. Få mere at vide her .

ANSØGNINGSSKRIFT: 21. NOVEMBER 2019

Adgangskrav

Hvis du er livlig og fantasifuld, så er dette kurset for dig! Ansøgere skal være i stand til at demonstrere deres lidenskab, engagement og talent for at udvikle en karriere inden for tv.

Ansøgere vil typisk have en bevist interesse for naturvidenskab og naturhistorie, som typisk kan indebære en baggrund i fysik, kemi, kombineret naturvidenskab, zoologi, biologi, psykologi, matematik mv.

Ansøg med

 • Et kort forslag til et videnskabs- eller naturhistorisk fjernsynsprogram (en side af A4)
 • Valgfrit: En digital portefølje med eksempler på dit arbejde, der specificerer din nøjagtige rolle i hver.
  Dette arbejde behøver ikke være inden for videnskabs- og naturhistorisk område, da nogle ansøgere måske ikke har en film eller anden programbaseret baggrund.
HVORDAN MAN ANSØGER

Du kan søge direkte hos os på NFTS ved at klikke på nedenstående link:

 • ANVENDELSE TIL DIREKTION
 • Du kan søge online, eller download et orddokument i ansøgningsskemaet til at sende via e-mail

Når du vælger dit kursus, skal du sørge for, at du har læst adgangskravene og detaljerne for de støttematerialer, der skal ledsage din ansøgning.

TIMER DIN ANVENDELSE

Vi er glade for at modtage ansøgninger 24/7 og 365 dage om året frem til deadline.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British F ... Læs mere

The National Film School (as it was first named) opened in 1971, the culmination of a major effort by the Industry and government to create an institution to educate and train talent for the British Film Industry. Minimer
Beaconsfield