MA-programmer

Master of Arts (forkortet MA eller MA) grader er graduate-niveau resultater følger af universiteter verden over. Under en Master of Arts grad kan tilbyde en række forskellige fordele, der spænder fra forbedrede karrieremuligheder til forbedret problemløsning og beslutningstagning færdigheder. Derudover kan en Master of Arts føre til post-graduate studier i et ph.d.-program. Specialiserede fag inden discipliner i kunst, humaniora, samfundsvidenskab, og nogle gange Business and Law, falder inden for den akademiske verden af ​​Master of Arts. MA kandidater er ofte kræves for at fuldføre forskning og præsentere en afhandling papir forud for afslutningen af ​​deres uddannelse. De mange forskellige Master of Arts programmer kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Master of Arts grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede humanistiske kandidatgrader

College of Saint Elizabeth

Ms I Ledelse

September 22, 2017
Master of Science in Management er en del af ED CHOICE - et nyt værktøj til voksne elever, der giver mulighed for samtidig online og i klassen læring. Hver uge kan eleverne vælge deres læringsmulighed - i klasse eller online - og falder aldrig bagud, fordi hver klasse undervises af samme professor efter samme studieplan.

IUBH Duales Studium

Projektledelse Ma I Den Dobbelte Undersøgelse

September 22, 2017
Hold altid overblikket og forfølge en karriere som instruktør og koordinator for projekter i virksomhederne? Bachelorgrad i økonomi, du allerede har i lommen? Den dobbelte kandidatuddannelsen projektledelse tilstrækkeligt vil forberede dig til din fremtidige karriere!

Imperial College Business School

MSc I Strategic Marketing

September 21, 2017
Er MSc Strategic Marketing rigtige for mig? MSc Strategic Marketing er et intensivt og krævende program for studerende med en fremragende bachelor-grad, der ønsker at starte en karriere i Marketing. Succesfulde ansøgere vil komme fra en række forskellige akademiske baggrunde, herunder erhvervslivet, psykologi, medier og kommunikation, men vil… [+] blive forenet med deres viden om og passion for markedsføring via deres studier, fritidsaktiviteter eller erhvervserfaring til dato. Designet til nye og nyuddannede, vil kandidater med mere end tre års erhvervserfaring overvejes fra sag til sag. Optagelse på kandidatuddannelsen Strategic Marketing program er meget konkurrencedygtig og udvælgelseskomitéen vil være meget opmærksom på alle aspekter af din ansøgning. En bachelor-grad på First eller 2: 1 Honours niveau (eller international tilsvarende) Et veldokumenterede karriereplan med klare kort- og langsigtede mål Engelsk testresultater (hvis relevant) forretningsledelse markedsføring økonomi psykologi Medier og Kommunikation [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Master of Arts Degree?