MA-programmer

Master of Arts (forkortet MA eller MA) grader er graduate-niveau resultater følger af universiteter verden over. Under en Master of Arts grad kan tilbyde en række forskellige fordele, der spænder fra forbedrede karrieremuligheder til forbedret problemløsning og beslutningstagning færdigheder. Derudover kan en Master of Arts føre til post-graduate studier i et ph.d.-program. Specialiserede fag inden discipliner i kunst, humaniora, samfundsvidenskab, og nogle gange Business and Law, falder inden for den akademiske verden af ​​Master of Arts. MA kandidater er ofte kræves for at fuldføre forskning og præsentere en afhandling papir forud for afslutningen af ​​deres uddannelse. De mange forskellige Master of Arts programmer kan være overvældende - don 't lad det stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Master of Arts grader og anført nedenfor.

Nyligt tilføjede humanistiske kandidatgrader

Sheffield Hallam University

MA TESOL (Undervisning engelsk til talere af andre sprog)

Januar 14, 2019
Uanset om du er i de tidlige stadier af din sprogundervisningskarriere eller en erfaren sproglærer, er dette kursus designet til at opfylde dine behov. TESOL-centret har kørt postgraduate TESOL-kurser i over 25 år, så du vil tiltræde et etableret fællesskab af britiske råd akkrediterede engelsksprogede lærere, erfarne lærerpædagoger og førende forskere.… [+] [-]

Cardiff Metropolitan University

Sociologi og etik i sport - MA / PgD / PgC

Januar 14, 2019
Den socio-kulturelle undersøgelse af sport er blevet stadig større. Med udgangspunkt i to hovedområder inden for den socio-kulturelle studie af sport, fokuserer denne grad på sportens sociologi og etik (filosofi), idet den skelner fra andre sociokulturelle relaterede sportsprogrammer.

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

MA Global Education

Januar 13, 2019
Masters of Global Education giver unikt dybtgående viden, færdigheder og forståelser gennem både praksis og teori-baserede moduler, der gør det muligt for sine kandidater at gøre et fortællende fremtidigt bidrag til at forme morgendagens globale uddannelsesbehov.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er Master of Arts Degree?