MA Feldkirchen in Kärnten - MA programmer i Feldkirchen in Kärnten - MA Feldkirchen in Kärnten

MA Feldkirchen in Kärnten - MA programmer i Feldkirchen in Kärnten - MA Feldkirchen in Kärnten

Kandidat

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Den grundlæggende egenskab af østrigsk videregående uddannelsessystem er en fireårig uddannelse. Efter afslutningen af ​​bachelor-grad, ofte universitetet har stipendier til de studerende, der måske ønsker at yderligere undersøgelser til masters og endda til ph.d.-niveau.

Feldkirchen in Kärnten (slovensk: Trg) er en by i den østrigske stat Kärnten og hovedstaden af ​​distriktet af samme navn. Feldkirchen fik købstadsprivilegier i 1930.

MA Feldkirchen in Kärnten - Tag din MA i Feldkirchen in Kärnten. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma - International Business Management

Carinthia University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Østrig Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 mere

International Business Management er en høj kvalitet toårig Master studieprogram, der udelukkende undervises på engelsk. Det sigter mod at gøre det muligt for studerende at tilegne sig den nødvendige business og [+]

MA - International Business Management

Hvorfor studere International Business Management på Kärnten University of Applied Sciences (CUAS) - School of Management i Villach, Østrig?

• International Business Management er en høj kvalitet toårig Master studieprogram, der udelukkende undervises på engelsk. Det sigter mod at gøre det muligt for studerende at tilegne sig den nødvendige erhvervs- og samfundsøkonomiske viden og færdigheder til at specialisere sig i international ledelse.

• International Business Management er meget praksisorienteret. Problembaseret læring, real-life case studies, online simuleringer, rådgivning projekter for internationale virksomheder, team udfordringer eller udflugter giver chancer for at lære om international forretning på en interaktiv måde.... [-]