MA Graz - MA programmer i Graz - MA Graz

MA Graz - MA programmer i Graz - MA Graz

Kandidat

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Den grundlæggende egenskab af østrigsk videregående uddannelsessystem er en fireårig uddannelse. Efter afslutningen af ​​bachelor-grad, ofte universitetet har stipendier til de studerende, der måske ønsker at yderligere undersøgelser til masters og endda til ph.d.-niveau.

Graz er den næststørste by i Østrig og bliver ofte omtalt som studerende by på grund af sine mange uddannelsescentre. Graz Universitet er den mest populære, men der er andre gymnasier og universiteter i området.

MA Graz - Tag din MA i Graz. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MA I Erhvervslivet I Nye Markeder

FH JOANNEUM - University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Østrig Graz

Verden og den globale økonomi omdannes hurtigt med konsekvenser på forskellige områder. Nye fremvoksende kræfter øger deres andel af det globale marked. For multinationale virksomheder er det vigtigere end nogensinde at forstå styrkerne og mulighederne bag disse Emerging Markets. [+]

Verden og den globale økonomi omdannes hurtigt med konsekvenser på forskellige områder. Nye fremvoksende kræfter øger deres andel af det globale marked. For multinationale virksomheder er det vigtigere end nogensinde at forstå styrkerne og mulighederne bag disse Emerging Markets.

Du kan forvente følgende emner i studieprogrammet:

Forretningsadfærd i nye markeder.

Du vil få en solid forståelse af de vigtigste egenskaber ved Emerging Markets samt muligheder, trusler og udfordringer for multinationale virksomheder, der driver forretninger der. Du vil lære om de mest afgørende udfordringer på disse markeder, samt hvordan de vedrører den historiske udvikling.

... [-]