MA Spittal an der Drau - MA programmer i Spittal an der Drau - MA Spittal an der Drau

MA Spittal an der Drau - MA programmer i Spittal an der Drau - MA Spittal an der Drau

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Østrig vil udsætte studerende for en bred vifte af landet 's "outstanding " kultur. Østrig er et glimrende studie i udlandet valg for studerende med interesse for det tyske sprog.

Spittal an der Drau er en by i den vestlige del af den østrigske delstat Kärnten

MA Spittal an der Drau - Tag din MA i Spittal an der Drau. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma - International Business Management

Carinthia University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Østrig Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 mere

International Business Management er en høj kvalitet toårig Master studieprogram, der udelukkende undervises på engelsk. Det sigter mod at gøre det muligt for studerende at tilegne sig den nødvendige business og [+]

MA - International Business Management

Hvorfor studere International Business Management på Kärnten University of Applied Sciences (CUAS) - School of Management i Villach, Østrig?

• International Business Management er en høj kvalitet toårig Master studieprogram, der udelukkende undervises på engelsk. Det sigter mod at gøre det muligt for studerende at tilegne sig den nødvendige erhvervs- og samfundsøkonomiske viden og færdigheder til at specialisere sig i international ledelse.

• International Business Management er meget praksisorienteret. Problembaseret læring, real-life case studies, online simuleringer, rådgivning projekter for internationale virksomheder, team udfordringer eller udflugter giver chancer for at lære om international forretning på en interaktiv måde.... [-]