MA Villach - MA programmer i Villach - MA Villach

MA Villach - MA programmer i Villach - MA Villach

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Republikken Østrig kan prale af en stor politisk, pædagogisk og kunstnerisk kultur. Geografien Østrig også mulighed for alle typer af årstidens erfaringer.

Villach, en lovbestemt by er placeret på Drava (Drau) River nær sammenløbet med Gail biflod og er den syvende største by i Østrig og den næststørste i delstaten Kärnten.

MA Villach - Tag din MA i Villach. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma - International Business Management

Carinthia University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Østrig Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 mere

International Business Management er en høj kvalitet toårig Master studieprogram, der udelukkende undervises på engelsk. Det sigter mod at gøre det muligt for studerende at tilegne sig den nødvendige business og [+]

MA - International Business Management

Hvorfor studere International Business Management på Kärnten University of Applied Sciences (CUAS) - School of Management i Villach, Østrig?

• International Business Management er en høj kvalitet toårig Master studieprogram, der udelukkende undervises på engelsk. Det sigter mod at gøre det muligt for studerende at tilegne sig den nødvendige erhvervs- og samfundsøkonomiske viden og færdigheder til at specialisere sig i international ledelse.

• International Business Management er meget praksisorienteret. Problembaseret læring, real-life case studies, online simuleringer, rådgivning projekter for internationale virksomheder, team udfordringer eller udflugter giver chancer for at lære om international forretning på en interaktiv måde.... [-]