MA Wiener Neustadt - MA programmer i Wiener Neustadt - MA Wiener Neustadt

MA Wiener Neustadt - MA programmer i Wiener Neustadt - MA Wiener Neustadt

Kandidat

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Republikken Østrig kan prale af en stor politisk, pædagogisk og kunstnerisk kultur. Geografien Østrig også mulighed for alle typer af årstidens erfaringer.

Denne by har en rig uddannelse historie. Australiens største og den første business school-Fachhoschule, samt ingeniør centrum-University of Applied Sciences Wiener Neustadit, ligger her.

MA Wiener Neustadt - Tag din MA i Wiener Neustadt. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma I Virksomhedsrådgivning International

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Østrig Wiener Neustadt

Virksomhedsrådgivning International (BCI) er en høj kvalitet og udfordrende business uddannelse på masterniveau undervist udelukkende på engelsk. [+]

Virksomhedsrådgivning International (BCI) er en høj kvalitet og udfordrende business uddannelse på masterniveau undervist udelukkende på engelsk.

Programmet indeholder en betydelig fordel, når der begynder din karriere, især i business management og rådgivning erhverv. Som BCI kandidat vil du være i stand til at opfylde kravene i erhvervslivet ved hjælp af perfekte kommunikationsevner på engelsk, interkulturel forståelse og erfaring, global forretning knowhow og viden om universelle standarder. De fire-semester på fuld tid kandidatuddannelse giver et særligt stimulerende miljø, hvor studerende fra mange forskellige nationer og kulturelle baggrunde arbejder sammen med et internationalt fakultet. I fjerde semester opfordres du til at studere i udlandet på en af ​​vores partner universiteter rundt om i verden.... [-]