Filter
Humanistiske kandidater
Canada Studietype: Alle Hastighed: Alle

Økonomi i Canada - Økonomi-uddannelser i Canada Økonomi

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Økonomi og administration er en disciplin, der fokuserer på både makro- og mikro økonomi. Eksperter er uddannet til at forstå både hvordan individuelle handlinger og masse tendenser påvirker økonomien. Mange specialisere sig i bestemte fagområder såsom den offentlige orden, erhvervsøkonomi og forbrugeradfærd.

 

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Økonomi i Canada - Tag din MA i Canada. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
MAØkonomi
Andre studiemuligheder i Nordamerika

1 Resultater i Økonomi, Canada

University of Lethbridge

Instituttet tilbyder et kandidatuddannelse, der fører til en MA med en økonomi. Dette program forbereder eleverne til stillinger i både den private og den offentlige sekt ... [+]

Om

Instituttet tilbyder et kandidatuddannelse, der fører til en MA med en økonomi. Dette program forbereder eleverne til stillinger i både den private og den offentlige sektor og til videre akademisk træning. Programmet afsluttes typisk i 24 måneder eller mindre og indeholder rigoruddannelse i mikroøkonomisk teori, makroøkonomisk teori og økonometri samt valgfag inden for en række anvendte områder. Programmet er begrænset til et lille antal studerende for at forbedre skolasticiteten gennem tæt fakultetets interaktion.

Vores kandidatuddannelse er normalt kun tilgængelig på fuld tid og er designet til at blive afsluttet i 24 måneder eller mindre. Overvejelser kan gives til deltidsstuderende under særlige omstændigheder.... [-]

Canada Lethbridge
September 2020
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk