Filter
Humanistiske kandidater
Forenede Arabiske Emirater Studietype: Alle Hastighed: Alle

Økonomi i Forenede Arabiske Emirater - Økonomi-uddannelser i Forenede Arabiske Emirater Økonomi

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Økonomi og administration er en hybrid område, hvor fagfolk er uddannet i både makro- og mikro økonomi. Analyse af historien og forstå økonomiske principper, sammen med viden om finansiering, den offentlige orden og forretningsmæssige emner arm eksperter i at gøre kort og lang sigt anbefalinger.

 

De Forenede Arabiske Emirater, undertiden blot kaldet Emirates eller UAE er et arabisk land i den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø ved den Persiske Golf, der grænser Oman mod øst og Saudi-Arabien mod syd, samt deling søgrænser med Qatar og Iran.

Økonomi i Forenede Arabiske Emirater - Tag din MA i Forenede Arabiske Emirater. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
MAØkonomi
Andre studiemuligheder Asien

2 Resultater i Økonomi, Forenede Arabiske Emirater

Synergy University Dubai

Programmet giver dig den nyeste teori og færdigheder i studieområdet. Du får mulighed for at forstå globaliseringsprocesserne i den globale økonomi, opnå avancerede tekni ... [+]

Programmet giver dig den nyeste teori og færdigheder i studieområdet. Du får mulighed for at forstå globaliseringsprocesserne i den globale økonomi, opnå avancerede teknikker inden for økonomi og risikostyring samt at lære økonomisk funktionalitet. MA globale økonomi er en af ​​de mest prestigefyldte uddannelser på Synergy University. Kandidater vil erhverve moderne økonomisk viden, forståelse af globaliseringsprocesser i international økonomi, avancerede teknikker inden for bank og finans og risikostyring sammen med økonomisk funktionalitet og udvikling i visse lande og regioner samt praktiske færdigheder inden for udenlandsk økonomisk aktivitet og international markedsføring.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Heriot-Watt University Dubai

Vores regnskabs- og forretningsøkonomiprogram er en specialuddannelse, specielt velegnet til dem, der søger adgang til regnskabsyrket, finansielle tjenester eller økonomi ... [+]

Oversigt

Vores regnskabs- og forretningsøkonomiprogram er en specialuddannelse, specielt velegnet til dem, der søger adgang til regnskabsyrket, finansielle tjenester eller økonomistyring. Værdien af sådanne undersøgelser anerkendes også af professionelle regnskabsorganer, der tilbyder undtagelser fra eksamen.

Undervisning og vurdering

Undervisningen leveres gennem en kombination af forelæsninger, tutorials og projektarbejde. Kursusvurdering er generelt baseret på enten kurser eller en eksamen i slutningen af semesteret eller en blanding af de to i slutningen af semesteret eller studieåret.

Graden Master of Arts (MA) er en bachelor Honours-grad, der tildeles af de antikke universiteter i Skotland og Storbritannien, herunder Aberdeen, Dundee, Edinburgh, Glasgow, St. Andrews, Cambridge og Oxford. På andre universiteter i Skotland og Storbritannien tildeles bacheloruddannelser i kunst, liberal kunst, humaniora eller samfundsvidenskab som Bachelor of Arts (BA).... [-]

Forenede Arabiske Emirater Akademisk by
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk