Filter
Humanistiske kandidater
Holland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Økonomi i Holland - Økonomi-uddannelser i Holland Økonomi

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

En spændende og unik felt, økonomi og administration omfatter undersøgelse af både den større økonomi og individuel adfærd inden for denne økonomi. Et avanceret viden om økonomi plus uddannelse i erhvervslivet, finans og offentlig politik råd mange karrieremuligheder for eksperter til at bistå både offentlige og private organizarions sektor.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Økonomi i Holland - Tag din MA i Holland. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Økonomi, Holland

University of Groningen

MA i International Political Economy giver de studerende mulighed for at designe et studieprogram, der er skræddersyet til deres personlige behov og interesser. Vi tilbyd ... [+]

Verden er blevet mindre. Markeder opererer i spartansk konkurrence, og stater og samfund står over for bestræbelserne på at klare den igangværende globalisering. IPE adresserer disse vidunder.

International politisk økonomi er et spor inden for kandidatgraden i internationale relationer.

Siden 1970'erne har IPE udviklet sig som en uafhængig underdisciplin i International Relations (IR). Det fokuserer på samspillet mellem stater, markeder og samfund. Dets primære mål er at øge vores forståelse af dynamikken i disse tre byggesten. Dermed er IPE tværfaglig af sin selvsamme karakter.

Hvorfor er det fascinerende at gribe en globaliserende verdensøkonomi? Mens stater ikke kan opfattes som homogene aktører, der perfekt tager sig af alle deres borgeres præferencer, kan man ikke desto mindre afsløre grader af frihed til at forhandle om regionalt og internationalt samarbejde inden for handel, produktion, finansiering og viden. Det er en videnskabelig anstrengelse at afsløre den komplicerede omgang mellem stater, markeder og samfund.... [-]

Holland Groningen
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk