MA Tirana - MA programmer i Tirana - MA Tirana

MA Tirana - MA programmer i Tirana - MA Tirana

Kandidat

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Dette land er et andet hjem for kvalitet videregående uddannelse uddannelse fra flere universiteter startende fra universitetet i Albanien. Landet har også vedtaget love, der sikrer, at alle universiteter er udstyret med læring faciliteter som bibliotek blandt andre.

Turister som regel finde Tirana en interessant og charmerende by med et livligt natteliv. Engelsk er hurtigt at få damp som det andet sprog i Tirana med de unge, men mange ældre beboere taler også italiensk.

MA Tirana - Tag din MA i Tirana. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MA I Internationale Anliggender

University of New York - Tirana (UNYT)
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 40 måneder September 2018 Albanien Tirana + 1 mere

Dette program tilbydes i samarbejde med School of Humanities og Social Sciences, University of Greenwich, England. [+]

Den MA i internationale anliggender udbydes i samarbejde med School of Humanities og Social Sciences, University of Greenwich, England. I forbindelse med globalisering og demokratisering, er programmet designet til at opfylde behovene i det internationale samfund arbejder fagfolk og studerende. Kandidater vil blive udstyret med de nødvendige færdigheder og evner til at forfølge en række karrierer inden for den globale arena. Ved afslutningen af ​​programmet, vil kandidaterne være i stand til at: • forstå teori og praksis i det internationale politiske system • engagere sig i processen med udformningen og gennemførelsen af ​​udenrigspolitikken • demonstrere deres skarpsindighed som et resultat af at fuldføre en afhandling eller en portefølje ... [-]