close

Filtre

Se resultater

Arbejdsrelationer-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Mange kandidater af bacheloruddannelser beslutter at forfølge en Master of Arts, eller MA, på et lignende område som et middel til at udvide karrieremuligheder og tjene flere penge. Andre vælger at gøre det som en steppingstone mod i sidste ende at forfølge en endnu højere akademisk sondring. Hvad er en MA i ansættelsesforhold? De fleste ansættelsesforhold kandidatuddannelser tager mell… Læs mere

Mange kandidater af bacheloruddannelser beslutter at forfølge en Master of Arts, eller MA, på et lignende område som et middel til at udvide karrieremuligheder og tjene flere penge. Andre vælger at gøre det som en steppingstone mod i sidste ende at forfølge en endnu højere akademisk sondring.

Hvad er en MA i ansættelsesforhold? De fleste ansættelsesforhold kandidatuddannelser tager mellem to og tre år at afslutte og involverer en tæt undersøgelse af en række emner af interesse for nutidige ansættelsespecialister og personalepersonale. Fællesområder omfatter generelt arbejds- og afslutningslove og -bestemmelser, medarbejderrettigheder, personalegodtgørelsesplaner og arbejdspladsetik, blandt andre områder. Det primære mål er at forberede kandidater til vellykkede karriere, der hjælper virksomheder af alle størrelser med at navigere i komplicerede ansættelsespraksis og medarbejderrelationer.

Mange ansættelsesforhold graduates bemærke, at de er i stand til at tjene højere lønninger efter at have sikret kandidatuddannelsen, end de var på forhånd. De kan også anvende flere stillinger over hele verden takket være deres avancerede betegnelse og er generelt kvalificerede til at undervise på universitetets niveau, hvis det ønskes.

Undervisningsomkostninger tendens til at svinge fra en ansættelsesforhold grad program til den næste baseret på faktorer som programmet er populært og hvor geografisk, det tilbydes. Studerende bør tjekke med hver skole af interesse for relevante kursusoplysninger og satser.

Efter afslutningen af ​​programmet fortsætter mange kandidater til arbejde som personale inden for human resource, kompensation og fordele ledere eller i forskellige arbejdsrelationer roller. Andre finder arbejde som kontraktmæglere eller forhandlere eller i voldgift. Andre vælger dog at undervise ansættelsesforhold eller et lignende emne på kollegialt niveau, mens nogle vender tilbage til skolen for at fortsætte deres uddannelse endnu mere.

De mange beskæftigelsesrelaterede kandidatuddannelser, der findes over hele kloden, er beskrevet detaljeret i vores database. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Empire State College, State University of New York
Saratoga Springs , USA

Den er designet til at gøre dig mere effektiv i din nuværende position, og til at forberede dig til et større ansvar eller nye stillinger, der behandler spørgsmål af betydning ... +

Den er designet til at gøre dig mere effektiv i din nuværende position, og til at forberede dig til et større ansvar eller nye stillinger, der behandler spørgsmål af betydning for arbejdskraft, industrielle relationer eller menneskelige ressourcer. -
MA
Deltid
15 måneder
Sep 2020
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her