$close

Filtre

Se resultater

Deltid Arkæologi i Grækenland - Arkæologi -uddannelser i Grækenland Arkæologi

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser. Arkæologi bruger strukturer og relikvier af tidligere civilisationer at lære mere om deres historie og kultur. Blandt de undersøgte emner er værktøjer, religiø… Læs mere

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Arkæologi bruger strukturer og relikvier af tidligere civilisationer at lære mere om deres historie og kultur. Blandt de undersøgte emner er værktøjer, religiøse artefakter, kunst og fysiske rester. En særlig fokus for undersøgelse vil normalt blive valgt, såsom et geografisk område, type samfund eller tidsperiode.

Grækenland udviklede deres uddannelsessystem med videregående uddannelse på toppen. Over 40% af alle grækere lever i Athen, og der er også her, de bedste muligheder for at forfølge en højere uddannelse er. Omkranset af Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet, Grækenland er en turist perle med en af ​​verdens 's fantastiske strande.

Minimer
Læs mere om at studere i Grækenland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
International Hellenic University (IHU)
Thessaloniki, Grækenland

Programmet overvejer historie og arkæologi i det gamle Makedonien, der dækker regionen Makedonien og makedonerne fra den mykenske periode indtil den romerske æra.

Programmet overvejer historie og arkæologi i det gamle Makedonien, der dækker regionen Makedonien og makedonerne fra den mykenske periode indtil den romerske æra. -
MA
Fuldtid
Deltid
14 måneder
Engelsk
Okt 2023
30 Sep 2023
Online og campus kombineret
på universitet
Online