$close

Filtre

Se resultater

Arkitekturteknologi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts er en valgfri grad program til rådighed for studerende efter afslutningen af ​​en bachelor 's grad. Programmer på forskellige universiteter varierer i længde, men de fleste er mellem et og to år lang. Hvad er en MA i Architectural Engineering? Denne type program omfatter dybtgående undersøgelser af forskellige aspekter af arkitektur til at forberede de studerende… Læs mere

En Master of Arts er en valgfri grad program til rådighed for studerende efter afslutningen af ​​en bachelor 's grad. Programmer på forskellige universiteter varierer i længde, men de fleste er mellem et og to år lang.

Hvad er en MA i Architectural Engineering? Denne type program omfatter dybtgående undersøgelser af forskellige aspekter af arkitektur til at forberede de studerende til at praktisere professionelt. Kandidater kan også have muligheder for at gennemføre yderligere uddannelse eller forbereder sig på at undervise i emnet på et avanceret niveau. Kurser kan fokusere på strukturelle engineering, computerstøttet udarbejdelse og aktuelle tendenser design / analyse. Byggeledelse er et andet vigtigt emne. Nogle grader forberede de studerende til særlige aspekter af design, såsom belysning og akustik. Programmer kan fokusere på bolig eller kommerciel bygningsdesign eller tilbyde et overblik over begge emner.

En MA grad ofte giver mange fordele.Kandidater er udstyret med de færdigheder til at komme ind på arbejdsmarkedet og kan være berettiget til et højere niveau positioner eller større lønninger. Mange virksomheder værdsætter medarbejdere med erfaring i computer udarbejdelse, strukturel analyse og konstruktion tilsyn.

Omkostninger til en mester 's grad varierer mellem universiteter afhængig af længden af ​​programmet og mængden af ​​hands-on erfaring. Det 's bedst at finde ud af den nøjagtige omkostninger af et program ved henvendelse til Admissions Office.

Architectural Engineering er et felt med muligheder over hele verden. Studerende kan vælge en karriere udarbejdelse tegninger eller designe de kunstneriske detaljer i bygninger. Der kan også være tekniske karrierer vedrørende strukturelt design, belysning design eller fører tilsyn udbudsprocessen til kommercielle byggeprojekter. Færdigheder om edb udarbejdelse og byggeledelse kunne føre til en karriere i store arkitektfirmaer, herunder mulighed for at vejlede unge arkitekter.En MA kandidat kan beslutte at forfølge en professionel Engineering certificering eller starte sin egen designvirksomhed.

En MA i Architectural Engineering kan tilbyde de studerende mange uddannelsesinstitutioner og karrieremuligheder. Hvis du vil vide mere om specifikationerne af enhver grad, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Leeds Beckett University
Leeds, Det Forenede Kongerige

Dette er et kreativt, studiefokuseret kursus med et stærkt engagement i designforskning. Det tilbyder en internationalt omsættelig arkitektonisk uddannelse på professionelt ni ... +

Dette er et kreativt, studiefokuseret kursus med et stærkt engagement i designforskning. Det tilbyder en internationalt omsættelig arkitektonisk uddannelse på professionelt niveau, der fører til en kvalifikation, der opfylder kravene fra Architects Registration Board (ARB) og Royal Institute of British Architects (RIBA) Del 2-fritagelse. Dette kursus er opført i Commonwealth Association of Architects 'godkendte kurser. -
MA
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
19 Sep 2022
på universitet
Online