Filter
Humanistiske kandidater
Armenien Yerevan Yerevan Studietype: alle Hastighed: alle

MA Yerevan - MA programmer i Yerevan - MA Yerevan

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Dette land for de sidste 1600 år er blevet bedømt højt i form af læsefærdigheder niveau. Dette skyldes overlegenhed uddannelse, som borgerne får. De tilbyder uddannelse af høj kvalitet i universitetsuddannelse at udvikling, der forbedrer kreativiteten blandt de studerende.

MA Yerevan - Tag din MA i Yerevan. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

American University of Armenia

Programmet er forpligtet til bæredygtig udvikling i akademisk ekspertise og stipendium, fri forskning, ledelse, integritet og service til samfundet. Mere specifikt, Depar ... [+]

Mission Statement

Programmet er forpligtet til bæredygtig udvikling i akademisk ekspertise og stipendium, fri forskning, ledelse, integritet og service til samfundet. Mere specifikt afdelingen tilstræber at: 1) løse de voksende uddannelsesmæssige behov engelsksprogede lærere ved at tilbyde både et certifikat og en Masters 'i Undervisning i engelsk som fremmedsprog (TEFL), 2) tage fat på de faglige behov hos potentielle studerende forbereder studier på AUA ved at give instruktion i engelsk til generelle formål Program, og 3) fremme forskning til den faglige udvikling af fakultetet og de studerende.

Den toårige AUA Master of Arts i Undervisning i engelsk som fremmedsprog (MA TEFL) Program er en professionel grad, der sigter mod at forberede lærere i engelsk som fremmedsprog til skoler og gymnasier. Kandidater arbejder typisk i skoler og universiteter som instruktører, læseplan designere og Sprogfærdighedskravene evaluatorer. Programmet byder også på en kandidat certifikat: Undervisning i engelsk som fremmedsprog (C-TEFL). Den læseplaner af disse programmer nøje følge de krav og standarder for lignende kurser og uddannelser tilbud i institutioner i USA og internationale bedste praksis.... [-]

Armenien Yerevan
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk