MA Yerevan - MA programmer i Yerevan - MA Yerevan

MA Yerevan - MA programmer i Yerevan - MA Yerevan

Kandidat

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

De videregående uddannelser i Armenien har tre niveauer, nemlig bachelor-grad uddannelse kaldet studentereksamen, der tager 4 år, efterfulgt af 2-års studie i Magistraten. Det endelige niveau er den post-graduate studentship der ofte tager i alt 3 år før eksamen.

Et stort antal universiteter i Armenien ligger i Yerevan, hvor et stort antal af dem er ejet af en privatperson i forhold til statsejede. Hvert år er antallet af studerende er stigende.

MA Yerevan - Tag din MA i Yerevan. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Undervise I Engelsk Som Fremmedsprog

American University of Armenia
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Armenien Yerevan

Programmet er forpligtet til bæredygtig udvikling i akademisk ekspertise og stipendium, fri forskning, ledelse, integritet og service til samfundet. Mere specifikt, Department tilstræber at: [+]

Mission Statement

Programmet er forpligtet til bæredygtig udvikling i akademisk ekspertise og stipendium, fri forskning, ledelse, integritet og service til samfundet. Mere specifikt afdelingen tilstræber at: 1) løse de voksende uddannelsesmæssige behov engelsksprogede lærere ved at tilbyde både et certifikat og en Masters 'i Undervisning i engelsk som fremmedsprog (TEFL), 2) tage fat på de faglige behov hos potentielle studerende forbereder studier på AUA ved at give instruktion i engelsk til generelle formål Program, og 3) fremme forskning til den faglige udvikling af fakultetet og de studerende.

Den toårige AUA Master of Arts i Undervisning i engelsk som fremmedsprog (MA TEFL) Program er en professionel grad, der sigter mod at forberede lærere i engelsk som fremmedsprog til skoler og gymnasier. Kandidater arbejder typisk i skoler og universiteter som instruktører, læseplan designere og Sprogfærdighedskravene evaluatorer. Programmet byder også på en kandidat certifikat: Undervisning i engelsk som fremmedsprog (C-TEFL). Den læseplaner af disse programmer nøje følge de krav og standarder for lignende kurser og uddannelser tilbud i institutioner i USA og internationale bedste praksis.... [-]