Arts i Sverige - Arts-uddannelser i Sverige Arts

Arts i Sverige - Arts-uddannelser i Sverige Arts

Arts

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

De Arts involverer programmer en abstrakt karakter, og typisk universiteter opdele skolerne i Arts fra skoler i Science. De fordele, der tilbydes til fællesskabet ved kunst er mere kreative og gearet til intellektuel tænkning.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Arts i Sverige - Tag din MA i Sverige. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

MFA in Visual Arts

Lund University
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Sverige Lund

[+]

Programoversigt Uddannelsens opbygning

Eksempler på sådanne seminarer er teori seminarer, maleri seminarer og koncept seminarer. Fokus i disse seminarer ændringer med hensyn til de studerendes behov og ønsker.

Seminarerne afholdes en gang hver anden uge.

Karrieremuligheder

Desuden vil de studerende har erhvervet evnen til at arbejde på en uafhængig og selv-styret måde selvstændigt at reflektere over, formulering og bearbejdning kunstneriske problemstillinger, således at bidrage til udvikling af viden på området. Programmet giver også et glimrende grundlag for ph.d.-studier.

Om Malmö Art Academy

Malmö Kunstakademi har til huse i en tidligere skolebygning i det centrale Malmø. Den smukt renoverede murstensbygning med sit ragede bilag indeholder veludstyrede værksteder for grafik med træ, metal, gips, ler, beton, fotografi, video og computere. ... [-]