Astrofysik-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Astrofysik-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Astrofysik

En Masters of Arts eller MA, er en post-graduate grad, der kan omfatte forskning, foredrag, eller typisk en kombination af begge. Nogle programmer vil kræve en afhandling for at opgradere. At studere på dette niveau gør det muligt for studerende at uddybe deres viden på et emne, og at specialisere sig i et bestemt område.

Hvad er en MA i astrofysik? En Master i Astrofysik giver de studerende en mere grundig grundstødning i fysik specifikt som den vedrører himmellegemer og systemer. Klasser kan omfatte astronomi, relativitet og gravitation, avanceret matematik, plasmateori, statistisk astronomi, modelberegninger, elektromagnetiske teori, planetsystemer og galakser, og stjernernes astrofysik. Studieordningen er designet til at hjælpe eleverne tænke efter de principper for astrofysik og anvende dem på en praktisk måde.

En kandidatgrad i astrofysik er afgørende for at erhverve højere niveau positioner i marken og for at gå videre til en ph.d.-uddannelse.Det kan også hjælpe dig med at slå ud konkurrence om stillinger på et lavere niveau, men med mere eftertragtede arbejdsgivere.

Omkostningerne ved denne type grad program vil afhænge af den institution, du deltager. Længden af ​​studieforløbet kan også påvirke prisen. Mange mennesker er at finde, at online uddannelse er en måde at reducere sine samlede udgifter.

Blandt de mange muligheder for indehavere af en kandidatgrad i astrofysik omfatte arbejde med universiteter, observatorier, industriel forskning, optik og lasere, telekommunikation, teknik og økonomi. De fleste har en tendens til at finde arbejde i forskning i enten offentlige eller private sektor. Positioner, der kan afholdes omfatte astrofysiker, videnskabelig assistent, konsulent, underviser, videnskab kommunikator, museumsinspektør, klimatolog og meteorolog.

Der er en række institutioner i hele verden, der tilbyder en kandidatgrad i astrofysik online.Dette er en fantastisk måde at give dig mulighed for at studere, når du har tid til at fokusere, samt at sænke dine omkostninger. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere