Astronomi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Astronomi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Astronomi

Efter at have afsluttet et Bachelor of Arts-program, har de studerende mulighed for at studere på postgraduate niveau og forfølge en Master of Arts (MA). Denne graders kernefokus drejer sig om forelæsning og forskningsbaseret læring med det formål at udvikle elevernes færdigheder og hjælpe dem med at få en dybere forståelse af et fag. I almindelighed tager to år at tjene, vil en MA forberede eleverne med den rette viden og ekspertise til at lykkes på deres respektive område.

Hvad er en MA i astronomi? Dette program giver eleverne en dybere forståelse af astronomien som helhed og dens underemner, såsom fysik, kemi og matematik. Der lægges vægt på forskning og evnen til at evaluere og gennemføre en omfattende videnskabelig undersøgelse. Studerende vil vise deres evne til at gøre dette gennem avancerede eksperimentelle teknikker, indsamling af videnskabelige data og anvendelse af fysisk teori. Kursusarbejde kan omfatte emner som stjerne- og planetdannelse, ekstragalaktiske røntgenkilder og baggrunds- og astrofysiske teknikker. Studerende kan vælge at specialisere sig i observations- eller teoretisk astronomi.

Der er flere fordele ved at tage en MA i astronomi. Studerende vil have fået de nødvendige færdigheder og ekspertise til at blive masters i deres studieområde. De kan bruge, hvad de har lært for at fremme deres karriere eller ansøge om et ph.d.-program.

Afhængigt af den institution, du ønsker at deltage i, og dens placering, vil omkostningerne ved at tjene denne grad variere. Det er en god idé at undersøge din ønskede skole for bedre at forstå de involverede omkostninger og hvad de har at tilbyde.

Kandidater med en MA i Astronomi vil med held have opnået den rette faglige og akademiske erfaring for at gøre dem værdifulde kandidater til karriere på området. Nogle vælger at forfølge karriere i uddannelse som instruktører af astronomi eller fysik. Andre kan foretage forskning på faciliteter som observatorier eller regeringslaboratorier. Rumfartsindustrien anvender også astronomer til at arbejde med rumrelaterede projekter.

At tjene en MA online er en glimrende mulighed for studerende, der ønsker at deltage i både lokale og internationale institutioner, da de får den fleksibilitet, de har brug for til at tage kurser fra ethvert sted. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen. 

Læs mere