Filter
Humanistiske kandidater
Australien Western Australia Broome Studietype: alle Hastighed: alle

MA Broome - MA programmer i Broome - MA Broome

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Bortset fra at være en turist og en pearling by, har Broome ikke blevet efterladt i form af uddannelse. Den Broome Community College for eksempel er almindeligt anerkendt i udformningen af ​​livet for mennesker i Broome.

MA Broome - Tag din MA i Broome. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Australien
Western Australia
Broome
Studietype
Hastighed
The University of Notre Dame Australia

Teologi har altid haft en central plads i liv og mission i den kristne menighed. Dens centrale betydning for samfundslivet stammer fra det faktum, ... ... [+]

Master of Arts - teologiske studier (Kursusaktiviteter)

&nbsp

Teologi har altid haft en central plads i liv og mission i den kristne menighed. Dens centrale betydning for samfundslivet stammer fra det faktum, at det er gennem Teologi, at kirken kommer til at forstå sin egen tro og forklarer, at tro til andre.

Uddannelse i Teologi er derfor nødvendigt at en persons udvikling af tro, da det er centralt for udøvelsen af ​​alle ministerier, lå og ordineret, rettet mod til kommunikation og udveksling af denne tro.

Det undersøges, bl.a. så vigtige spørgsmål som Guds natur, den slags Gud åbenbaret for os i Jesus Kristus, arten af ​​personlig identitet og menneskesyn, menneskets oprindelse og skæbne, kristent fællesskab og Guds nærvær med os nu i Spirit. ... [-]

Australien Broome Fremantle Sydney
Januar 2020
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk