$close

Filtre

Se resultater

Autoteknologi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Studerende, der ønsker at videreuddanne deres uddannelse efter at have modtaget en bachelorgrad, ønsker måske at forfølge en MA eller Master of Arts. Dette postgraduate program fremmer den viden og færdigheder i et bestemt studieområde, som kan åbne dørene for flere jobmuligheder. Du kan undre dig, hvad er en MA i Automotive Engineering? Generelt handler dette program om oprettelse af sm… Læs mere

Studerende, der ønsker at videreuddanne deres uddannelse efter at have modtaget en bachelorgrad, ønsker måske at forfølge en MA eller Master of Arts. Dette postgraduate program fremmer den viden og færdigheder i et bestemt studieområde, som kan åbne dørene for flere jobmuligheder.

Du kan undre dig, hvad er en MA i Automotive Engineering? Generelt handler dette program om oprettelse af små og store biler. Studerende har normalt en bacheloruddannelse og lærer at bruge elektronik, sikkerhed og maskinteknik til at designe og køre motorcykler, busser, lastbiler, biler og meget mere. De får også færdigheden til at bygge, reparere og teste køretøjer. Specifikke programmer varierer, men studerende udfører ofte aktiviteter og projekter i samarbejde med samfundet og industrien for at løse problemer i virkeligheden.

Forbedring af dit indtjeningspotentiale er blot en af ​​fordelene ved at få en Master i Automotive Engineering. Studerende får faglige og personlige færdigheder, der kan hjælpe med at skelne dem fra deres grundskolekammerater, hvilket også kan hjælpe dem med at finde den perfekte beskæftigelsesmulighed.

Omkostningerne forbundet med at tjene en Master i Automotive Engineering vil variere ganske lidt. Fordi der er flere internationale muligheder, involverer faktorerne skolelokation, programmets længde og specifikke programkrav. Det er bedst at få fat i skolerne direkte for at finde ud af, hvad man kan forvente økonomisk.

Der er en række karrieremuligheder for stillinger inden for design og udvikling. Kandidater kan forfølge en karriere i produktionsstyring, design og udvikling engineering, software og test engineering, salgsteknologi, anvendt forskning og kundeservice. Industrier, der søger medarbejdere med en Master i Automotive Engineering, omfatter automotive systemer, luftfart, grøn teknik, energi og transport og transport design.

Det er nemt at bruge vores online søgemaskine til at finde den rigtige skole, der passer til dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Art Center College of Design
Pasadena, USA +1 Mere

Studerende på Art Centers Graduate Program i Transport Design vil bidrage til at ændre tankegangen i den automotive industri og den bredere felt af transport og personlig mobi ... +

Studerende på Art Centers Graduate Program i Transport Design vil bidrage til at ændre tankegangen i den automotive industri og den bredere felt af transport og personlig mobilitet. -
MA
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet