MA Leuven - MA programmer i Leuven - MA Leuven

MA Leuven - MA programmer i Leuven - MA Leuven

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Flere studerer muligheder er til rådighed i denne by. En af de ældste universiteter i regionen, katolske universitet, samt højere Institut for Filosofi fundet i Leuven.

MA Leuven - Tag din MA i Leuven. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Mester I Europæiske Studier: Tværnationale Og Globale Perspektiver (leuven)

KU Leuven - University of Leuven
på universitet 60 - 66 timer September 2018 Belgien Leuven

Det tværfaglige program Master of Arts i europæiske studier: Transnationale og Global Perspectives (MAES) introducerer de studerende til studiet af Europa som et kontinent af stærke interaktioner på tværs af nationale grænser og for konstant udveksling med omverdenen. [+]

. Det tværfaglige program Master of Arts i europæiske studier: Transnationale og Global Perspectives (MAES) introducerer de studerende til studiet af Europa som et kontinent af stærke interaktioner på tværs af nationale grænser og for konstant udveksling med omverdenen. Hvad er Master of Europæiske Studier: Transnational og Global Perspectives om? Det tværfagligt program engagerer eleverne til at studere Europa både som transnationale samfund og som en aktør i en globaliseret verden. Programmet byder på indsigt og viden om naturen og funktion Europa både i den moderne verden og i et historisk perspektiv. Interaktion med medarbejdere fra forskellige discipliner og fakulteter (Samfundsvidenskab, Kunst, jura, økonomi, og Teologi) udsætter de studerende til en bred vifte af teoretiske tilgange og giver dem mulighed for at erhverve de nødvendige metodiske færdigheder. Programmet understreger kraftigt behovet for at engagere sig i en kritisk debat om de udfordringer, som konfronterer Europa med hensyn til sine interne, diversificerede identiteter og ites interaktion med andre aktører i verden. Program Programmet består af fire tværfaglige moduler. Du vælger fire kurser fra en bestemt modul. Modul 1: Europæisk historie, mangfoldighed, og kultur fokuserer på, hvordan transnationale bevægelser og institutioner fungerer i et kontinent præget af dybe historiske forskelligheder. Modul 2: EU eksterne forbindelser analyserer eksterne politikker og relationer i Den Europæiske Union inden for rammerne af globaliseringen og nye former for global styring. Modul 3: Globalising Europa undersøger forskellige dimensioner af globalisering og deres relevans for moderne europæiske samfund, politik og kultur. Modul 4: Europa - Asien: Interaktioner og Sammenligninger... [-]