Biologi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Biologi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Biologi

En Master of Arts er en postgraduate grad, der sætter eleverne i stand til at fremme deres kompetence i en valgt filial. I nogle tilfælde kan graden være forskningsbaseret, og nogle programmer kræver en afhandling, der skal udfyldes til eksamen.

Hvad er en MA i biologi? En kandidatgrad i biologi giver mulighed for en dybere undersøgelse af life science, hvoraf en række grene kan vælges. Biologi generelt er bekymret for levende organismers struktur, vækst, udvikling og funktion og de celler, der gør dem op. I et postgraduate program kan du fokusere din grad yderligere ved at vælge valgfag som f.eks. Dyrelivbiologi, miljø, medicin, lægemidler, etnobiologi, etnobotanologi og biomolekylære videnskaber. Denne grad er også en stigningstakt til lægeuddannelser.

Biologi er en af ​​de bachelorgrader, som en kandidatgrad kræves for at få mest muligt ud af beskæftigelsesmulighederne. Yderligere undersøgelse hjælper også med at styre en højere løn.

Udgifterne til din kandidatgrad i biologi vil afhænge af, hvilken institution du vælger, og hvor længe det pågældende studium er. Du kan hjælpe med at dække nogle omkostninger ved at vælge et program, der er baseret online. Fremtidsstudenter skal undersøge skolerne grundigt for at finde ud af mere om undervisning og andre tilknyttede gebyrer.

En MA i biologi forbereder kandidater til mange karriere, hvilket vil være afhængig af det særlige fokus, der blev taget under programmet. Blandt de mulige beskæftigelsesmuligheder er professor, epidemiolog, lægeassistent, forsker, miljøforsker og laboratoriechef. Disse fokuser kan også nedbrydes yderligere. For eksempel kan du som forsker vælge biologi eller biomedicinsk. Med biologi vil du undersøge planter eller dyr og kan yderligere forfine det til en type som marine biologi. Med biomedicinsk forskning kan du se på anatomi, kinesiologi, virologi og immunologi, for blot at nævne nogle få. Du kan også fokusere på uddannelse, videnskabsskrift, salg eller ledelse.

Du vil finde kandidatgrader i biologi tilbydes af flere institutioner over hele verden, enten på campus eller online. At studere via internettet giver langt større fleksibilitet, så du kan studere, når du har tid og virkelig kan være opmærksom på materialet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere