Filter
Humanistiske kandidater
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Biovidenskab-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts er en graduate-niveau grad ofte tildelt til studier relateret til kunst, humaniora eller samfundsvidenskab. Det ligner en Master of Science i både kompleksitet og varighed. Et MA-program kan normalt udfyldes om et eller to år.

Hvad er en MA i biovidenskab? Det er en avanceret akademisk grad, der ser på den brede gruppe af videnskaber, der studerer levende organismer og bioetik. Nogle universiteter kan give deres deltagere en chance for at vælge et mindre fokus, som biologi, medicin, geografi eller zoologi. Da biovidenskaberne kan dække så mange emner, kan de krævede kurser for dette uddannelsesprogram være helt forskellige på hvert universitet. Nogle kursus eksempler kan omfatte systembiologi, computational neuroscience, data mining og maskine læring, biomedicinske datasæt systemer, medicinsk billedbehandling og visualisering, og statistisk genetik.

At studere biovidenskab kan hjælpe deltagerne med at udfordre deres analytiske tænkning, som de kan bruge til at udføre eksperimenter for arbejde eller som de står over for et problem i deres personlige liv. Denne uddannelse kan også forbedre en persons digitale færdigheder, fordi mange af kurserne fokuserer meget på computere. Endelig kan en MA i Life Sciences gøre en person mere komfortabel med forandring, hvilket kan gøre både arbejde og liv lettere.

Udgifterne til en MA i Life Sciences kan variere, om en person tager klasser online eller på campus. Andre faktorer, der påvirker undervisningen, omfatter skolen, dens placering og programvarighed. Det kan være nyttigt at kontakte skolerne direkte for at lære mere om omkostninger.

Studerende, der har en kandidatgrad i biovidenskab, kan være klar til en karriere inden for medicin, sundhedspleje, biofarma eller medicinsk udstyr, men de lærer også overførbare færdigheder, der kan få dem ud af dette område. Nogle kandidater er blevet eksperimenterende forskere, apotekere, biologer, kemiske ingeniører, molekylærbiologer, professorer, human resource managers, museumskonsulenter og læger. Dette MA-program kan også tjene som grundlag for en ph.d.-grad.

Universiteter over hele verden tilbyder en MA i Life Sciences. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Biovidenskab

Hartpury College, University of West England

Gennem en kombination af centrale rene forretningsmæssige moduler udviklet af velrenommerede Bristol Business School og heste forretning specifikke moduler, disse program ... [+]

MA / PgCert / PgDip Equine Business Management

Gennem en kombination af centrale rene forretningsmæssige moduler udviklet af velrenommerede Bristol Business School og heste forretning specifikke moduler, har disse programmer er designet til at udvikle din forståelse af heste industri. Den MA vil også hjælpe dig med at identificere karrieremuligheder til rådighed inden for branchen fra en business management perspektiv.

Gennem det program, vi diskuterer rolle ridning som en sport, analysere strukturen af ​​heste industrier, både nationalt og internationalt, og debattere aktuelle spørgsmål vedrørende den strategiske udvikling af heste industri.

Som postgraduate studerende på Equine Business Management, vil du blive tildelt en personlig faglig vejleder, der er der for at give dig råd og støtte under din tid på Hartpury. Støtte til postgraduate undersøgelse færdigheder er også tilgængelige i introduktionsperioden.... [-]

Det Forenede Kongerige Gloucester
August 2020
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Tværfaglig karakter og beliggende i spidsen for fødevarestipendium, understreger denne kandidatgrad i kunstnerisk det internationale, nationale og lokale fødevaresystem. ... [+]

Undersøg fødevaresystemer, kultur og politik i New York City

Den første kandidatuddannelse i USA, der er afsat til madstipend, Food Studies ved NYU Steinhardt anvender tilgange fra humaniora og samfundsvidenskab og forbereder dig til at analysere det nuværende amerikanske fødevaresystem, dets globale forbindelser og lokale alternativer. Du vil undersøge kulturelle, politiske, økonomiske, miljømæssige og geografiske tilgange til mad i lokale, bymæssige og globale sammenhænge.

Denne 40-kredit-kandidatuddannelse i kunst kræver 19 point i obligatorisk undervisning, der dækker fødevaresystemer, kultur og politik samt en forskningskomponent. Ud over disse krav kan du tage 21 point i specialiseringsmoduler (politik / fortalervirksomhed, erhvervsliv / socialt iværksætteri, medie / kulturanalyse), så du kan grave dybere ned i dine interesser.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk