Biovidenskab Nordamerika - Biovidenskab-programmer Biovidenskab Nordamerika

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt. Biologiske & biovidenskab er et område af videnskab, der fokuserer på kroppen og alle de funktioner, der er forbundet med det. Studerende kan v… Læs mere

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Biologiske & biovidenskab er et område af videnskab, der fokuserer på kroppen og alle de funktioner, der er forbundet med det. Studerende kan vælge at tage klasser såsom anatomi, fysiologi, genetik, immunologi, og toksikologi.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Biovidenskab Nordamerika - Tag din Biovidenskab Nordamerika. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
New York, USA

Tværfaglig karakter og beliggende i spidsen for fødevarestipendium, understreger denne kandidatgrad i kunstnerisk det internationale, nationale og lokale fødevaresystem. Du ud ... Læs mere

Tværfaglig karakter og beliggende i spidsen for fødevarestipendium, understreger denne kandidatgrad i kunstnerisk det internationale, nationale og lokale fødevaresystem. Du udvikler en forståelse af de etiske, økonomiske og miljømæssige faktorer ved fødevareproduktion, distribution og forbrug, og forbered dig på en karriere inden for politik, fortalervirksomhed, medier, ernæring, uddannelse eller iværksætteri. Dette program understreger også de sociale, kulturelle, økonomiske og psykologiske faktorer, der har påvirket fødevareproduktion og -forbrug. Minimer
MA
01 Sep 2020
Fuldtid
Deltid
2 år
01 Feb 2020
Engelsk
på universitet