Bogholderi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Undergraduate studerende, der studerer business, matematik eller andre logik-baserede felter kan fortsætte med at opnå en Master of Arts i regnskabsføring. Denne økonomiske kandidatgrad kan give dig mulighed for at fremme din karriere ved at arbejde for succesfulde virksomheder. Hvad er en MA i regnskabsføring? Regnskab er et studieområde, der kombinerer matematiske, forretnings- og kommun… Læs mere

Undergraduate studerende, der studerer business, matematik eller andre logik-baserede felter kan fortsætte med at opnå en Master of Arts i regnskabsføring. Denne økonomiske kandidatgrad kan give dig mulighed for at fremme din karriere ved at arbejde for succesfulde virksomheder.

Hvad er en MA i regnskabsføring? Regnskab er et studieområde, der kombinerer matematiske, forretnings- og kommunikationsevner for at forberede eleverne til at arbejde sammen med ledere, aktionærer og andre indflydelsesrige personer inden for et firma. En person, der tager udgangspunkt i et sådant program, kan ikke kun revidere og gøre regnskab, men kan også kommunikere finansielle data til vigtige ledere inden for virksomheden. Studerende i et regnskabsprogram vil lære at måle, behandle og fortolke finansielle data.

At opnå en avanceret grad på dette område er et smart træk af flere grunde. Kombinationen af ​​færdigheder kan vise sig at være instrumental for mange succesfulde virksomheder, som åbner døre for at fremme din karriere.

Udgifterne og studietiden i en sådan grad vil variere fra en institution til en anden. Før du beslutter dig for det bedste program for dig, er det bedst at undersøge alle tilgængelige muligheder. Hver elev kan finde noget der virker bedst for ham eller hende.

De med en MA i regnskab kan forvente at arbejde i et offentligt regnskabsfirma, beskatning, revision eller rådgivning. En regnskabsvirksomhed har en række job, man kan gøre. Du kan arbejde i den offentlige sektor, der hjælper folk med deres skatter, eller du vil måske hjælpe organisationer med at minimere deres skatteforpligtelse. Nogle revisorer arbejder for virksomheder året rundt for at hjælpe dem med at styre deres økonomi. Alle disse felter tilbyder langsigtede, stabile karrierer.

Når du har besluttet, at en avanceret regnskabsgrad er rigtig for din karriere, skal du finde den bedste skole. Ting at overveje er placering, instruktører, omkostninger og længde. Muligheder er tilgængelige over hele verden, og online-muligheder kan være tilgængelige, hvis du har brug for fleksibilitet i din tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
University of Central Missouri
Warrensburg, USA

Hvis dit mål er at arbejde i det øverste niveau af regnskabsfaget, vil Master of Accountancy programmet give den nødvendige viden og uddannelse. MA'en giver dig også en vej ti ... Læs mere

Hvis dit mål er at arbejde i det øverste niveau af regnskabsfaget, vil Master of Accountancy programmet give den nødvendige viden og uddannelse. MA'en giver dig også en vej til at fuldføre de timer, der kræves for at sidde til eksamen for certificeret revisor. Denne betegnelse viser, at du holder dig til en højere standard. Minimer
MA
01 Sep 2020
2 år
Engelsk
på universitet